Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden fiú gyakran váltogatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú gyakran váltogatja a szerelmeit? Ha csaja van akkor nem?

Figyelt kérdés
12/f - ről van szó... Kiszi előre is
2012. febr. 20. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerelem szó az kicsit erős 12 évesen. Meg a csajozás is.

Bár gondolom a járás azt jelenti még náluk ebben a korban, hogy megfogják a csaj kezét, max egy puszit adnak a szájára. Ezt akár gyakran is váltogathatja, ha olyan típus. Bár ez jobb esetben felnőtt korára kinövi majd.

2012. febr. 20. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
20 évesen tegyél fel ilyen kérdést!
2012. febr. 20. 09:48
 3/10 A kérdező kommentje:

1. Kommentelő köszii, nem sok a segítség és elég bunkó volt, de kössz,

2. Szégyen -.- máshol nem tudsz ugatni?? Luzer! Te meg huszévesen rendelkeznél 2-nél több IQ-val!!

Ennyii :D

2012. febr. 20. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom melyik mondatommal, vagy szavammal sértettem meg az érzékeny kicsi világodat, de ha csak saját megerősítést vártál akkor rossz helyen keresgélsz, leírtam a véleményemet, tapasztalatomat és neked nem tetszett, mert azt akartad volna hallani, hogy jajj ha van csaja akkor tuti abba szerelmes és másra rá sem néz, de hidd el, ebben a korban még annyira fogalmatok sincs ezekről a dolgokra, hogy az hihetetlen. Tudod én is voltam 12... Igaz, most kicsit idősebb vagyok, de az más tészta.
2012. febr. 20. 09:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Ismét az 1. Kommentelőnek, nem akarok semmit hallani, de miota te 12 voltál tutti változott egy s más.. Pl.: a járás.. És nem sértettél meg csak az időmet pazarlod
2012. febr. 20. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Bár igaz, hogy én még csak most leszek 14, de 11,12 éves korom óra bőven megváltozott a véleményem a "járás" dologról. Ez még fog változni bisztos.. Hidd el majd ráfogsz jönni! 12 évesen akárkivel jártam volna.. De mostmár 100x meggondolom.
2012. febr. 20. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
*óta
 8/10 anonim ***** válasza:

Ohhh, én kérek elnézést, hogy egy 12 éves drága és értékes idejét pazaroltam. :DDDDD

Igen, abban igazad van, hogy változtak a 12 évesek, inkább nem részletezem, hogy miben, mivel azzal már tényleg megsértenélek. :))))

9/10 A kérdező kommentje:
Megbocsátok :D
2012. febr. 20. 10:58
 10/10 anonim válasza:
Na,bunkó leszek,ja meg öreg is vagyok...igen sokat változott a világ mióta én is 12 éves voltam.Akkor főleg a haverokkal rohangáltunk partizánost játszani a téren.Ma,ha egy 12-13 éves lány nincs kifestve és nem pasizik az már szinte bűn.Viszont a kérdésedre a válasz,ha a fiú tényleg szerelmes akkor nem,ismétlem NEM váltogatja a barátnőit.
2012. febr. 21. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!