Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak születésnapjára?

Figyelt kérdés
egyszerűen már ötletem sincs hogy mit adjak neki. és már csak pár hét van hátra.. légyszíves segítsetek. csak komoly válaszokat szeretnék. most lesz 19 éves. :)
2012. febr. 19. 22:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

1. a bocicsokit k*rvára lekörözi a milka. ne itt versenyezzetek.

2. sütni mindenképpen akartam.(: valami kis aranyosat.

3. nem tudom mi legyen a kis ajándék. nagyon sok parfümje van. és a fényképes dolgok annyira nem jönnek be. de mégis valami kreatívat szeretnék valami egyedit (:

2012. febr. 19. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:

hehe :D milka csoki nyert

akkor milkát veszel ?:D

2012. febr. 19. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk most az az elterjedt, hogy ilyen kuponokat csinálni :D Masszázs kupon, Saját vacsi kupon, Csók kupon, Szex kupon hasonlók. Amit nálad válthat be. Szerintem tök aranyos :)) És a süti abszolút jó ötlet! :D Annak mindig mindenki örül. Esetleg valami vicces alsónacit. Ezek nem olyan költségesek mégis személyesek és aranyosak.
2012. febr. 19. 23:21
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm ez nagyon jó ötlet. :) lehetséges hogy alkalmazom. :) nemhiszem hogy milka csokit veszek.. mert sütni fogok neki :)
2012. febr. 20. 12:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Én pólót adtam neki, amit én díszítettem :D Feliratok, rajzok :)

Veszel egy fehér pólót, meg pár jóminőségű textilfilcet -> *kreativitás* (díszítsd ki :D rajzolj, írj stb :D) -> vasald rá a pólóra hogy mosásnál se jöjjön ki és add oda :D

Azóta is hordja pedig 1 éve volt :)

2012. febr. 20. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!