Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdjem én a békülést?

Figyelt kérdés
Pár napja összevesztünk a barátnőmmel az ő hibájából (nem csak szerintem). Azóta nem hívott és nem is írt. igaz én sem neki (ennek már 2 napja). Szerintetek írjak neki? Attól félek, hogy még mindig játssza majd a sértődöttet...
2012. febr. 19. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Írj neki.Mond el, hogy beszélnetek kell személyesen.(ettől majd besz*rik,mert azt hiszi szakítani akarsz vele!)
2012. febr. 19. 00:21
 2/8 étoile et lune ***** válasza:
Még ki szerint volt az ő hibája az összeveszés? Mert ha nem szerinte, akkor lehet, hogy ő is a hívásodra vár. Meg ez attól is függ, min vesztetek össze. Két nap azért már sok egy veszekedés után.. Úgy értem, én szeretem legalább aznap végére letudni a békülést.
2012. febr. 19. 00:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Az ő és az én barátaim szerint is ő a hibás. A lényeg annyi, hogy volt egy nézeteltérésünk egy témában és ő elküldött a pic*ába sms-ben is és facebookon is én pedig kezdem már unni az örökös kirohanásait, ha valamiben nem értek vele egyet. És megmondom őszintén, hogy tegnap egész nap is voltam kíváncsi rá, mert ha csak rá gondoltam az ideg szétvitt. Estefelé kezdett el hiányozni. Annyi jó van a dologban, hogy most végre több szabadidőm van. :)
2012. febr. 19. 00:33
 4/8 A kérdező kommentje:
javítás: egész nap nem is
2012. febr. 19. 00:34
 5/8 étoile et lune ***** válasza:

Hé, ha ennek örülsz, akkor hol van itt a szerelem?:P

Az, hogy mindenki szerint ő a hibás, nem jelenti azt, hogy szerinte is. Szóval.. Nem tudom, döntsd el, szereted-e, aztán írj neki egy ,,akárki is volt a hibás, én akkor is szeretlek" sms-t. Nem elég hosszú az élet ahhoz, hogy a szerelmeddel haragot tarts. Élvezd ki, amíg lehet.

2012. febr. 19. 00:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Részemről meg van a szerelem, de az ő részéről már nem biztos, hogy így van.
2012. febr. 19. 01:11
 7/8 étoile et lune ***** válasza:
Hát kérdezz rá.
2012. febr. 19. 01:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Talán majd este, vagy holnap.
2012. febr. 19. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!