Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy afrikai barátom van?
"A jövőben tervezek vele találkozni,és érzem h ő az igazi..."
Mi van? Még nem is találkoztál vele? Mikor fogsz és hol? Majd a többedik randi után mond el a szüleidnek, ha még mindig azt érzed ő az igazi...
Így, hogy nem találkoztál vele, de már ő az igazi, így nekem is úgy tűnik, hogy nagyon jól tud beszélni, rábeszélni téged bármire, és kihasznál téged... Jó esélyjel csaló, de nem akarom rögtön elítélni...!
utolsó kommentelő: ha te ezt hiszed rólam,akkor sajnálom de ki kell hogy ábrándítsalak...ez a komment inkább a te inteligenciádról árulkodik...
nem vagyok egy nagyvárosi tiniribanc, és emelt fokú nyelvvizsgát tettem angolból,szóval nem hiszem h makogunk...
Romance scam, dating scam. Ha jól tudsz angolul, és kellően inteLLigens vagy, akkor megszólal a fejedben a vészcsengő.
De úgyse szólal meg, mert te vagy a kivétel, akivel ez nem történhet meg. Hát persze.
ma 21:39
Figyelj aki csaló az több hónapig egyszerre több lánynál is próbálkozik, ne hidd, hogy épp te fogod ki benne a csodás pasit!
Sajnálom, de nagyon sajnálom, hogy iylen sok fiatal lányt vernek át itt Debrecenben is ezek a négerek. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!