Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sietjük el a dolgokat?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam másodszor egy sráccal,megittunk egy üveg bort is.(Én 14,ő 16.)Csókolóztunk,simogattuk egymást igen intenzíven MINDENHOL,csak ott lent nem engedtem,mert megvan...Komoly kapcsolatot akarunk elvileg mind a ketten,vonzódunk is egymáshoz.Neki én vagyok az első,nekem ő nem.Nem vagyok vékony,olyanokat mondott,hogy milyen jó kis szalonnáid vannak (puha a hasam fekvéskor...).Meg valami olyat mondott,hogy milyen jó lőcs (vagy mi) csöcseid vannak,bele is lehetne fulladni.Ő ezt bóknak szánta,viszont nekem nem esett jól.Lehet,hogy a pia volt a dolog "elrontója"?Amúgy mit jelent az,hogy lőcs vagy mi?Tehát a lényeg,hogy természetes,hogy ilyeneket mondott,és tett egy elvileg komoly kapcsolat megnyitása alkalmából (hogy szépen fogalmazzak)?

Előre is köszi a válaszokat,remélem érthető voltam!

2009. jún. 4. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
hát annyit mondok hogy babázzál még meg tanuljál...és ha megakarod magad kuratni vele akkor jó úton jársz.Semmi mást nem jelent.14 évesen elég jó lesz a híred a környéken még azt jelenti.Sok sikert!
2009. jún. 4. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
De, nagyon is. 16 évesen nem vagyok sokkal idősebb nálad, de a barátom 19, és egy éve vagyunk együtt, de mi kb. egy hónap után kezdtük el egyáltalán intim helyeken simogatni egymást... Már ne is haragudj, de ebből szerintem nem lesz komoly dolog, különben is, ez nem olyan, hogy elhatározom, hogy nekem most lesz egy komoly kapcsolatom... Főleg nem a második randin. Ja, egyáltalán nem természetes. Ha ilyeneket mondott volna a barátom a második randin, harmadik randi nem lett volna...
2009. jún. 4. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz mért itatott meg veled egy üveg bort?

Gondolkozz már, naiv kislány..

2009. jún. 4. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:

20:49-esre csak annyit, hogy mi tényleg úgy indultunk neki, hogy komoly kapcsolat lesz belőle. Fél éve tart, és tényleg nem akarok rajta kívül mást. Meg ő is így van velem. Bár, az is igaz, hogy én már idősebb vagyok, mindjárt 23...

Viszont elképzelhető, Kérdező, hogy csak a pia beszélt belőle, de ne feledd, piával az ember sokkal őszintébb, és olyanokat is elmond, amit amúgy talán elhallgatna. Várj addig, míg mind a ketten józanok lesztek, és induljatok neki újra úgy. Akkor majd meglátod, mi lesz.

2009. jún. 4. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
21:25-ös: abban van a kulcs, hogy Te már 23 éves vagy, ennyi idősen azért az ember már alapvetően nem úgy áll egy kapcsolathoz, hogy majd lesz belőle valami, tudat alatt már a végleges párját keresi. Legalábbis én így vettem észre a környezetemben. Én sem úgy álltam hozzá anno, hogy "áhh, úgyse lesz ebből igazán semmi", természetesen én is reméltem, hogy hosszú kapcsolat lesz ez a barátommal, de nem is úgy kezdtem neki, hogy én most berendezkedek egy komoly kapcsolatra...Ez erősen életkorfüggő, legalábbis szerintem. Üdv:)
2009. jún. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!