Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta kérdés, de msn-en mennyi idő múlva válaszol a pasitok/csajotok?
mert nekem ált. 3perc-5perc.
és nagyon zavaró, h ott állok a monitor előtt és várom, mikor ír.
mikor megismerkedtünk, 6hónapja, könyveket lehetett volna nyomtatni, annyit beszéltünk.
mostanában meg már 10perc alatt beszélünk vagy 20sort.
aláírom h vannak barátai, egyértelmű, de akkor is zavar.
én 16l, a fiúm 17
sztetek? miért van az?
2-3 percenként általában.
Engem borzasztóan idegesít.. Főleg, hogy távkapcsi és egész nap csak neten tudunk beszélni, mert ritka a tali. És még ilyenkor is sz*rik rám :@
Ha meg rákérdezek, hogy mit csinál, jön a válasz, hogy 'semmit'.
lehet az a baj, h túl sokat talizzunk?
azt is mondig én kérdem meg, h mikor...
mintha őt nem is érdekelné.
igaz, h most érettségizett..stb....de akkoris.
nem tanul ő..ismerem.szal ez hülye kifogás.
Rajta kívül mással nem igen szoktam mostanában beszélgetni, mert durva vizsgákra készülök (államvizsga+szakdogavédés), de ő mindig szinte azonnal ír, és nem csak 1-2 szavas válaszokat. Rendesen beszélgetünk. :) Néha meg sem várja, hogy válaszoljak. :)
Amúgy ez már több, mint fél éve van így. :) 22/L
ez így volt a volt bnőmmel is, az elején nekünk is könyveket lehetett volna írni utána nem tudtam miről beszélni és jópárszor besértődött... de a lényeg az hogy nem tudtunk értelmes dologról beszélni és azért nem írtam neki percekig... talán nálatok is ilyesmi lehet a baj, vagy pedig talál más elfoglaltságot/mással beszélget stb.
próbáld meg azt amit írtak, megbeszélni/célozni a problémádra.
egyébként sajnos a mostani bnőmmel is így vagyunk, bár egyikőnknek sincs ezzel baja, mivel ki tudjuk beszélni a dolgokat viszonylag rövid idő alatt
Túl sokat találkoztok?
Mi minden nap találkozunk (már írtam egyszer ide, nekem van 14 hónapja barátom) a kezdetektől fogva, ennek ellenére mindig tudunk miről beszélni. Nem tudom, hogy ez lenne-e a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!