Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Buta kérdés, de msn-en mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta kérdés, de msn-en mennyi idő múlva válaszol a pasitok/csajotok?

Figyelt kérdés

mert nekem ált. 3perc-5perc.

és nagyon zavaró, h ott állok a monitor előtt és várom, mikor ír.

mikor megismerkedtünk, 6hónapja, könyveket lehetett volna nyomtatni, annyit beszéltünk.

mostanában meg már 10perc alatt beszélünk vagy 20sort.

aláírom h vannak barátai, egyértelmű, de akkor is zavar.

én 16l, a fiúm 17

sztetek? miért van az?

2009. jún. 4. 20:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

2-3 percenként általában.

Engem borzasztóan idegesít.. Főleg, hogy távkapcsi és egész nap csak neten tudunk beszélni, mert ritka a tali. És még ilyenkor is sz*rik rám :@

Ha meg rákérdezek, hogy mit csinál, jön a válasz, hogy 'semmit'.

2009. jún. 4. 21:16
 12/18 A kérdező kommentje:

lehet az a baj, h túl sokat talizzunk?

azt is mondig én kérdem meg, h mikor...

mintha őt nem is érdekelné.

igaz, h most érettségizett..stb....de akkoris.

nem tanul ő..ismerem.szal ez hülye kifogás.

2009. jún. 4. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Rajta kívül mással nem igen szoktam mostanában beszélgetni, mert durva vizsgákra készülök (államvizsga+szakdogavédés), de ő mindig szinte azonnal ír, és nem csak 1-2 szavas válaszokat. Rendesen beszélgetünk. :) Néha meg sem várja, hogy válaszoljak. :)

Amúgy ez már több, mint fél éve van így. :) 22/L

2009. jún. 4. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező irtam neked privátot!
2009. jún. 4. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező írtam neked privátot!
2009. jún. 4. 21:49
 16/18 anonim válasza:

ez így volt a volt bnőmmel is, az elején nekünk is könyveket lehetett volna írni utána nem tudtam miről beszélni és jópárszor besértődött... de a lényeg az hogy nem tudtunk értelmes dologról beszélni és azért nem írtam neki percekig... talán nálatok is ilyesmi lehet a baj, vagy pedig talál más elfoglaltságot/mással beszélget stb.

próbáld meg azt amit írtak, megbeszélni/célozni a problémádra.

egyébként sajnos a mostani bnőmmel is így vagyunk, bár egyikőnknek sincs ezzel baja, mivel ki tudjuk beszélni a dolgokat viszonylag rövid idő alatt

2009. jún. 4. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Túl sokat találkoztok?

Mi minden nap találkozunk (már írtam egyszer ide, nekem van 14 hónapja barátom) a kezdetektől fogva, ennek ellenére mindig tudunk miről beszélni. Nem tudom, hogy ez lenne-e a baj...

2009. jún. 4. 23:29
 18/18 anonim válasza:
Én is 3 éve vagyok együtt a barátommal,és most egy éve távkapcsolat szinten megy és mi is csak neten bszélünk.Ő egy olyan típus,akinek rengeteg ismerőse van és ha nem is ő kezdi a beszélgetést sok emberrel beszélget egyszerre.Engem is zavar ha nem ír vissza időben,de ilyenkor jön a jól bevált taktika.A tükörképe leszek...és egy idő után őt is zavarja ha én nem írok vissza időben:) ha meg megkérdezi mit csinálok,mondom h azt amit ő...és ilyenor leesik neki és egy edig minden oké.Próbáld ki!ha nem megy beszélj nyíltan vele!az a legjobb!!
2009. jún. 5. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!