Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitanál a pároddal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanál a pároddal ha megtudnád, hogy egyszer félrekefélt?

Figyelt kérdés
Kérlek indokold meg az álláspontodat és ird meg a nemedet és hogy most milyen kapcsolatban vagy. Köszönöm.
2012. febr. 18. 14:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor is szakítanék ha csak egyszer történt meg!

Én nem tudnék bízni benne a továbbiakban!

24n lassan 2 éve kapcsolatban

2012. febr. 18. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Másfél éves kapcsolat.

Szakítanék vele, azonnal. Így is néha talán túl féltékeny vagyok (gyakran csak az én ostoba hibám, de vannak néha "zavaró tényezők", bár őket elküldi melegebb éghajlatra), akkor be is bizonyítaná, hogy volt okom. De ha még ez sem lenne, akkor is. Nem tudnék benne ugyanúgy megbízni, és az, hogy megcsalt, nagyjából egyenlő azzal, hogy nem szeret (vagy már nem annyira mint régen).

18/L

2012. febr. 18. 15:23
 13/19 anonim ***** válasza:

kidobnám a faszba és durva megalázást kapna :)

20/f

2012. febr. 18. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Még akkor is szakítanék ha tényleg szerelmes lennék a csajba. Mert ha másik pasival dug mikor velem van kapcsolatban akkor ezzel beletapos a férfiasságomba az önbecsülésembe és ha nem dobnám, elfogadnám hogy egy lúzer vagyok. 21/F
2012. febr. 18. 16:21
 15/19 millaa1 válasza:
bocsi,de hol irta ki, a kiíró hogy ö FÉRFI???????? :)
2012. febr. 18. 16:31
 16/19 anonim ***** válasza:
28 éve vagyok nős.Nem hiszem hogy ez nekem váló ok lenne.
2012. febr. 18. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb megoldás ha kiheréled öt akkor utána tuti nem fog többet megcsalni téked.Engem is kiherélt feleségem mikor megcsaltam öt.
2012. febr. 18. 18:53
 18/19 Amazing ***** válasza:

Ha valaki megcsal arra nincs indok, sem kifogás.

Az aki megcsalja a másikat az nem is szereti.

Egyedül álló vagyok Január 9 óta.

Nem megcsaltak, csak hazudtak, de aki hazudik, az meg is csal.

Aki hazudik és nem a kíméletes hazugságokra gondolok (Jaj, igen finomat főztél...stb), vagy megcsalt az menjen a p.csába.

2012. febr. 19. 00:14
 19/19 anonim ***** válasza:

25/N 2 éves élettársi kapcsolatban.

Azonnal szakítanék ha a párom megcsalna.

Már a hűtlenség legapróbb jelére pakolnék, lehet az csók vagy akár levelezgetés egy nővel olyan minőségben ami nem helyénvaló...

Nálam már a gondolat is ugyan az mint a tett!

Mert a gondolatot már csak a lehetőség választja el a tettől...

2012. ápr. 4. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!