Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 3. év tényleg vízválasztó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 3. év tényleg vízválasztó?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a 3. év a kapcsolatban a vízválasztó. Azért is érdekel, mert én 22 éves lány vagyok, és a 2. kapcsolatom megy tönkre 3 év után.
2009. jún. 4. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

minden kapcsolat más, és más, mint ahogy minden ember más.

ne foglalkozz ezzel, ha sokat agyalsz rajta, ezt fogod magadhoz vonzani, és 3 évnél tovább nem fogsz tudni együtt lenni senkivel. a gondolatoknak teremtő ereje van :)

2009. jún. 4. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Mi most leszünk 3 évesek júliusban. Nagyon nehezen megy. Mindig veszekedünk, de megpróbáljuk helyrehozni. És most kezd jó lenni. Kezdi megérteni, hogy nekem kell, hogy olyan legyen, mint a legelején. Talán sikerül. Sőt, bízom benne! Nagyon!!!
2009. jún. 4. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem így! Általában a 7. évet szokták mondani "nehéz"-nek! Mond neki, hogy egy nőt nem megkapni kell tudni, hanem megtartani és ezt csak egy igazi ff tudja!
2009. jún. 4. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolónak igaza lehet.. Bár lehet h a kérdés írójának is.. Nemtudom, de a párom a volt bnőjével 7évig voltak együtt.. 16éves korától együtt voltak... A mai világban ez azért nem semmi.

Drukkolok h megtudjátok beszélni a problémáitokat, és nemenjetek szét!

2009. jún. 4. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent mondanak, mondják a 2. évet is, meg a 7. évet is, azt is, hogy a szerelem másfél-két év után elmúlik, azt is, hogy a problémák csak 1 év után jönnek elő... Én nem tudom, mi az igazság. Láttam már szakítást 10 évnyi együttjárás és nem házasság után is, láttam már szakítást 3 évnyi vad szerelem után is, sőt, mézes hetekről úgy hazaérkező párt is ismerek, akiknek kb 1 hónap után már szinte "semmi közük" nem volt egymáshoz...

Annyira sokféle minden ember, minden kapcsolat más és más, minden ember más és más... Milyen egyszerű is lenne az élet, ha minden ilyen kérdésre létezne "előírás"...

Szerintem csak egyszerűen rossz fiúkat fogtál ki... Nálam általában másfél hónap (de tényleg 6 hét) volt a kritikus pont... Az eddigi összes kapcsolatom ennyi idő után ment tönkre, kivéve a mostani, mert ezt az időszakot túlvészeltük. (Voltak bennem aggályok, nehézségek, de túl vagyok rajtuk, és most minden szép. Fél éve vagyunk együtt.)

Ne görcsölj rajta!

És 22 évesen egyáltalán nincs elveszve semmi! :)

(23/L)

2009. jún. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!