Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy osztálytársam, de nem tudom mit tegyek? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Csinos lány,elèg jó alakkal,ès ő is szokott nèzni engem,viszont nagyon alacsony(alig 160cm) ès nagyon csendes,visszahúzódó,alig ismeri nèhány ember a suliban vagy máshol..èn több mint 180cm magas vagyok,nagydarab(izmos,nem hájas) és sok helyen vannak barátaim.Szóval így elnèzve nem nagyon illunk össze,ès nem tudom mit szólnának a többiek egy ilyen kapcsolathoz..ráadásul van nèhány lány akiknek tudom hogy tetszem..ők nem csinálnák ki fèltèkenysègből?2012. febr. 16. 16:28
1/8 anonim válasza:
ú nálam is pont ez van én sem tom mit tegyek :/
2/8 anonim válasza:
De mindenki el fog taposni téged, mint egy férget és jót fognak rajtad röhögni...De nem azért, mert egy csendes lánnyal ismerkedsz, hanem mert hagyod, vagy mert ilyen a környezeted.
3/8 anonim válasza:
Ja bocsi, hogy a lányt kicsnálják-e?
Most már más a helyzet xDD
Ha megvéded, akkor nem. De gondolom ő is megtudja védeni magát.
4/8 anonim válasza:
Ha tetszik neked, akkor szerintem semmi akadálya, hogy ne jöjjetek össze. A szerelemnél szerintem nem számít se a kinézet, se a kor.. Kb. én is ilyen helyzetben vagyok, mint te..
5/8 anonim válasza:
Ez rám igaz,kivéve a jó alakot:D Amúgy szerintem ez az osztálytársas dolog nem túl szerencsés,ahogy érzed.Kíváncsiságból:Hány éves vagy?
6/8 anonim válasza:
házinyúlra általában nem lövünk.. voltam én is ilyen helyzetekben, és nekem rögtön az jön le hogy milyen lenne ha szakítanánk veszekedés miatt, utána évekig kell a szemébe nézni az illetőnek.. kellemetlen dolog lenne, de ahogy érzed, ez is csak egy vélemény. :)
7/8 anonim válasza:
Sokszor az ellentétek vonzzák egymást és többiek meg hogy mit gondolnak nem tök mindegy?
8/8 A kérdező kommentje:
16
2012. febr. 16. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!