Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez mi, mert én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi, mert én nem tudom megmagyarázni?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve beleszerettem egy fiúba. 1 éve arra vártam h kimondja nekem azt h szeretlek,most valamelyik nap elhatároztam hogy elmondom neki h szeretem.Elmondtam és erre ő mondta h ő is szeret engem. 1 éve erre vártam, De mostmár hogyha találkozunk a szemembe néz vagy rám ir facebook-on akkor nem lángolok fel. Mitől van ez?
2012. febr. 16. 10:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Terhes vagy
2012. febr. 16. 11:00
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Terhes vagy.
2012. febr. 16. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:

:D

lehet hogy csak addig kellett amíg meg nem kaptad. ha fiatal vagy még, ez belefér simán. ha tényleg szereted akkor meg ismerd meg jobban, találkozzatok, legyetek együtt stb.

bár nem értem hogy szerethetitek egymást ha nem jártok :D mit szerettek a másikban? akkor csak a külsejét vagy mi? az nem igazi szerelem azért.

2012. febr. 16. 11:05
 4/14 A kérdező kommentje:
ismerjük egymást rendesen mert barátok voltunk mielőtt egymásba szerettünk, a másik dolog pedig nem vagyok terhes!! ugyanis nem tudom h szüzen hogy lehetnék terhes -.-" Szval én tudok róla mindent ő is rólam... eléggé jóban vagyunk csak nem értem hogy hirtelen hogy múlhatott el ez a fellángolás
2012. febr. 16. 11:09
 5/14 lila nyuszi ***** válasza:
Addig vonzó amíg elérhetetlen.
2012. febr. 16. 11:16
 6/14 A kérdező kommentje:
hmm csak ebben az a baj hogy akkor ezért szenvedtem 1 éven keresztül és most hogy már megkaphatnám nem kéne...de legalább letudom zárni ezt a dolgot örökre..:)
2012. febr. 16. 11:18
 7/14 lila nyuszi ***** válasza:
Azért szeretnéd ha megpróbálnátok?
2012. febr. 16. 11:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát szeretném de tudom hogyha összejönnénk nem lenne több annál.... és ez a kapcsolat részemről csak 1-2 hétig tartana
2012. febr. 16. 11:27
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
H*lye p*csa, piff egy pofon.
2012. febr. 16. 11:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Azzal lehet magyarázni, hogy még csak 13 év körül vagy, és nem szerelem volt csak egy vágy.

28/n

2012. febr. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!