Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy rendes srácot magamnak?
Figyelt kérdés
Akik nekem tetszenek ezer kilóméterre vannak, vagy már van barátnőjük, akiknek meg én tetszem, azok vagy túl öregek, vagy csak szexelni akarnak, vagy épp nem az eseteim.
Hol lehet ismerkedni, már elegem van h egyedül vagyok :(
22L
2012. febr. 15. 17:34
11/19 anonim válasza:
Kérdés, hogy mi az a rendes? Nem iszik, nem húsnak nézi a nőket, érzelmes, hűséges, lehet vele értelmes dolgokról is beszélgetni? Én ilyen vagyok, de nincs semmilyen kijelölt hely, ahol az magamfajtákat megtalálhatod. Talán társkeresőn, de az sem biztos. Először is, tisztázd, hogy kit keresel, aztán járj nyitott szemmel és biztos, hogy előbb-utóbb találsz megfelelő személyt.
12/19 anonim válasza:
Mert túl válogatós vagy, és csak a legjóképűbbeknek adnál esélyt, köztük pedig kevés a rendes srác.
13/19 A kérdező kommentje:
Mi a rendes? Ne igyon, ne nőzzön, becsüljön meg és szeressen. Legyen hűséges, legyenek céljai, ne csak üljön otthon egész nap. Nálam ami még kizáró ok a cigaretta, bár még emiatt sosem kellett elutasítanom senkit.
Külsőre legyen magas, vékony, ápolt, kedves arcú.
2012. febr. 15. 17:52
14/19 A kérdező kommentje:
úgy látom vannak még hasonló cipőben
2012. febr. 15. 17:54
15/19 anonim válasza:
végül is leírtad a tökéletes pasi sztereotípiáját, kivéve ja bocs az izmosat kihagytad..
16/19 Macskajós válasza:
Szerintem legtöbb női bajtársam avval rontja le esélyeit, hogy eleve kizárja azokat az ifjú daliákat, akiket meglátva nem lobban lángra szívük. Pedig több ismerősöm él olyan boldog párkapcsolatban, ahol lassan találtak egymásra. Volt idejük fesztelenül ismerkedni, mintha csupán haverok lennének és utólag még ők is meglepődtek, hogy nem szerettek egymásba elsőre. Nem kell görcsösen a tökéletest és a szenvedélyest keresni, mert Bovaryné arzénján kívül semmit sem kapunk. Egyáltalán nem az igényeiddel van a baj, jogosan vársz kedvességet, hűséget, stb. . Próbálj olyanokra is egy kis figyelmet fordítani, akik nem az eseteid. Lehet kellemesen csalódsz. :) Sok szerencsét!
17/19 anonim válasza:
elég jó csaj vagy ahhoz, hogy az ilyen pasik közül válassz párt?
18/19 A kérdező kommentje:
18:16
nem szeretem az izmosat :P
Akik nem fognak meg külsőre, nem haverkodni akarnak, hanem többet, ezért nem is kezdek velük, mert nem akarok hiú reményeket táplálni.
2012. febr. 15. 18:24
19/19 anonim válasza:
18:16 vok, ebben igazad van, nem érdemes átverni senkit se, beleértve magadat, de küzdj érte, hogy az ilyen srácoknak tetsszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!