Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Folytassam hátha lesz vmi vagy felejtsem el?
00:29 vagyok.
Szurkolok Neked. Örülök, hogy akad még olyan tisztességes lány, mint Te. Szia!
2.53-as vagyok. Én is szurkolok neked, hogy a legjobban gyere ki a dologból... Most nehéz lehet a helyzet
,de később lehet hogy éppen majd így jársz nagyon jól egy pasival, aki pont hozzád való lesz.
Amúgy meg tedd azt mindig, amit a szíved diktál, de kivülállóként én mást nem mondhatok csak ugyanazt.
Szia! Lehet, hogy már nem is olvasod el ezt a választ, de azért megírom, mert meg kell osztanom Veled. Én voltam hasonló helyzetben, de az tényleg csak hasonló volt, mert ott nem voltak még gyerekek és házasság sem volt, csupán eljegyzés. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ő volt az a pasi, akinek annak idején a szüzességemet adtam volna. De szerencsére csak majdnem, mert időben észbekaptam. A lényeg az, hogy azért mentünk szét, mert azt mondta, hogy lehet, hogy terhes a menyasszonya. No, nekem akkor esett le, hogy minden csak kamu volt. Sajnáltatta magát, hogy milyen sz.r a kapcsolatuk, már semmi sincsen köztük, azután egyszer csak odaállított ezzel. Azóta tudom, hogy a pasik nagyon tudják magukat sajnáltatni.
A másik eset, ami nem velem esett meg...az egyik legjobb barátnőmmel. Ő "elszedte" a jelenlegi párját annak feleségétől és gyerekétől. És én nem ítéltem el. Ez ugyan annyira múlik a pasin, mint a csajon, ezért szerintem senkit sem szabad elítélni. Csak az a gond, hogy náluk is ez volt az elején. A pasi félelme, hogy a nő elhagyja egy másik pasiért. És az a baj, hogy még mindig ezzel sokkolja a barátnőmet és állandóan hívogatja, amikor együtt vagyunk, utánajön oda, ahol találkozunk. Pl. elmentünk vásárolni...hát nem odajött ő is a boltban, hogy ő is eljött plázázni??? Szerintem ez nagyon gáz. Abszolút beteges féltékenység annak részéről, aki megcsalta a feleségét, nem egyszer, hanem többször. Én nagyon sajnálom a barátnőmet, mert szerintem ez a pasi beteg....kisebbségi komplexusa van és nem képes megoldani a kapcsolati konfliktusokat. Őrültem bizonytalan magában. Én részemről azért nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba, mert ezek a férfiak nem képesek tisztességesen lezárni valamit és hazudnak, sokszor...nagyon sokszor. Nem tudom, szerintem nem lehet egészséges kapcsolat egy ilyen kapcsolatból, de Te tudod. Ez csak az én véleményem. Mindenesetre kíváncsi vagyok hogyan alakultak a dolgaitok, mivel elég régen írtad ki ezt a kérdést.
Én azt kívánom Neked, hogy minden alakuljon úgy, ahogy Neked a legjobb!!!!
Sziasztok!
Most néztem, h még jöttek a kérdésemre válaszok:)
Köszönöm a válaszokat Nektek is!
Utolsó előtti: Nem, úgy nem tudnék együtt lenni Vele, h nem válik el, csak a pillanatért és nem tudok nem foglalkozni a feleséggel. Nem ismerem a feleségét, de iszonyatosan bántana, ha fájdalmat okoznék neki még így ismeretlenül is, azért mégis csak ő a felesége! Nem tehetem tönkre a családját bármennyire is szeretem, mert sajnos még mindig iszonyatosan szeretem azt a pasit! Köszi szépen a választ Neked is!
Utolsó: Nagyon szépen köszönöm, h leírtad ezt a történetet! Köszi szépen a válaszod!
Igen, tényleg elég régen írtam ki ezt a kérdést és, amikor kiírtam azt hittem iylenkorra már túl leszek ezen az egészen, de nem:( Még mindig nagyon szeretem azt a pasit! Rengeteget gondolok rá, nagyon beleszerettem:(((
Hogy hogyan alakultak a dolgaink? Ez a kérdésem után nem sokkal "szakítottam" Vele. Nem ment egyből még egy ideig tartottuk a kapcsolatot, de csak telón beszéltünk, találkozni nem találkoztunk, bár Ő nagyon szeretett volna még talizni, de így, h nős így asszem nem lehet, nem lett volna helyes. A mai napig van, h nagy ritkán felhív szeretne még találkozni azt mondja nagyon vonzódik hozzám, szeret és hiába csak ritkán beszélünk és talizni meg már egyáltalán nem találkozunk sokat gondol rám és nagyon is érez irántam vmit azt mondja nem tud elfelejteni, szeretne még talizni velem. De én így nem tudok, h nős. Volt rengeteg álmatlan éjszakám, rengeteget sírtam, hiányzik nagyon, de nagyon, szeretem! Iszonyatosan szeretem! Bár neki már nem mutatom ki, h szeretem, meg pont az ellenkezőjét mondom neki....szal, h már elmúlt részemről az érzelem.... Átgondoltam és nem akarom, h miattam elhagyja a családját, nem akarok tönkretenni egy családot!
Meg tudom, h a felesége szereti őt nagyon és nem tehetem meg, h lefekszem a férjével! Ha miattam válna el úgy érzem sosem tudnék boldog lenni Vele, mert tönkretettem egy családot, fájdalmat okoztam egy oylan nőnek, aki sosem bántott engem. és úgy meg, h miattam vkik boldogtalanok én úgy nem tudok boldog lenni még akkor sem, ha az "enyém" lenne az a férfi, akit iszonyatosan szeretek! Szóval "szakítottam", mert átgondoltam és nincs értelme ennek az egésznak, hiába is szeretem ebből jó nem sülne ki. Ő a családjához tartozik nem hozzám. Amikor elvette a feleségét, ő már döntött, h kivel szeretné leélni az életét és eszébe nem jutott volna elhagyni a feleségét, ha én nem jövök közbe. Úgyh kiléptem ebből, mert nem tehetek tönkre egy családot! Pedig még mindig nagyon szeretem és ahogy telnek a hónapok nemhogy elfelejteném, de egyre jobban hiányzik! De Nős!! Így tabu kell, h legyen! Ja és lefeküdni nem feküdtünk le egymással sosem, ő akart nagyon meg persze én is, hisz szeretem, kívánom, de nem tudok lefeküdni más férjével, nem tudtam megtenni! Tudtam, h otthon vár rá a felesége így nem tudom megtenni! Így alakult ez a történet. Szenvedek, de sztem inkább én szenvedjek, mint egy ártatlan nő és a kicsi gyerekek! Hisz az a pasi hozzájuk tartozik! fogalmam sincs, h tudnám elfelejteni! Nagyon nehéz, annyira megszerettem! pedig sosem akartam nős pasit szeretni, de hát ugye az érzelmeknek nem lehet parancsolni.
Nagyon szépen köszönöm még1szer mindenkinek a válaszát! Nagyon aranyosak voltatok, h nem toltatok le, hanem normális választ adtatok, próbáltatok segíteni! Köszönöm! és nagyon remélem, hogy Veletek nem fordul elő ilyesmi, mert ez szörnyű, rengeteg szenvdéssel jár!
További szép napot és minden jót Nektek!
sziasztok:)
szia! Az utolsó elötti vagyok: nagyon-nagyon tisztellek azért amit tettél!! Hihetetlen erős vagy...tudom most rohadt nehéz,én is átmentem ugyanezen....és én is elhagytam Őt...de még mindig szeretem
Ha gondolod irj e-mailt,beszélgethetnénk ha gondolod. Nekem sem sikerült még teljesen feldolgozni ezt.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!