Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik típusú ölelés az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú ölelés az érzelmesebb? (KÉP)

Figyelt kérdés

Mikor a lány keze a fiú nyakában van

[link]

Mikor a lány hozzábújik a fiú mellkasához és átkarolja a derekát

[link]

2012. febr. 14. 23:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a barátnőm is szerinte attól függ kinek az oldaláról nézzük. :D A fiú oldaláról az első a lány oldaláról inkább a második.

Fene tudja. Én még mindig a 2.-ra voksolok :D

2012. febr. 14. 23:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Az elsőről az jut eszembe, mikor már egy ideje csókolózunk, és a nyakát kezdem csókolgatni :D A második pedig egy szimpla szeretetet kifejező ölelés :)
2012. febr. 14. 23:24
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
az első igazi szerelem a második akár egy anyai ölelés is lehet
2012. febr. 14. 23:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a második. Olyan mélyebbnek, érzelmesebbnek tűnik nekem..
2012. febr. 14. 23:33
 15/22 anonim ***** válasza:
helyes válasz: személytől függ.
2012. febr. 14. 23:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Illetve első, azt akartam írni.
2012. febr. 14. 23:34
 17/22 lila nyuszi ***** válasza:
Szerintem a 2. Fiúbarátnak nem bújok a mellkasához. :)
2012. febr. 15. 06:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy, én úgy ölelek mindenkit, ahogy éppen átérem. Mivel 193 centi vagyok és combközépig ér a karom, a lányok nagy részét egy karral körbeérem, a haverokat pedig már annyira nem.
2012. febr. 15. 09:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor érzelmes, ha szívbol jon és oszinte....
2012. febr. 16. 21:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól is függ, hogy milyen a magasság különbség, ha a lány épp a fiú válláig ér, akkor a fiúnak nem nagyon lehet kényelmes az 1. ölelés :D De ahogy észreveszem, ilyenkor, mindkét fél arca a másik nyakánál van, van mit csókolgatni, valamit a fiú feje a lány melléhez is közelebb van, gondolom nekik ez + pont lehet :D

A másik nekem csak olyan...kényelmes. Szerintem nincs benne szenvedély, nincs benne az, hogy mindjárt ráugrok a másikra és letépem a ruháit, meg csókolom ahol érem. Legalább is én így vagyok vele a képek láttán.

De egyébként még sose néztem így az öleléseket és nem is igazán számít hogy az egyik szenvedélyesebb-e vagy sem

2012. febr. 16. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!