Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem baj ha én vagyok kilencedikes, és járnék egy hatodikos aranyos kiscsajjal?

Figyelt kérdés
Úgyértem hogy az nem nagy korkulonbség?
2009. jún. 3. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
De igen baj :D egyrészt a te korosztájodban a nagymellű 20 évesekért kéne hogy csorogjon a nyálad és nem az éretlen kislányokért :D másrészt az egész iskola rajtad köszörülné a nyelvét
2009. jún. 3. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Akkor te 14-15 éves lehetsz ő meg 11-12. Hááááát szerintem várd meg míg nagyobb lesz. A lány még eléggé gyerek egy kapcsolathoz, még talán egy kicsit te is. Szerintem nézz egy kicsit szét a korosztályodban. De te tudod.
2009. jún. 3. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Hát szerintem elég fura,úgyértem egy hatodikos kislány nem tudom mennyire tartana a "pasijának" ő azt inkább csak barátságnak hívná ha érted mire gondolok.
2009. jún. 3. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

szerintem van egy két érettebb hatodikos is

az a kérdés mennyire találod őt érettnek magadhoz képest :)

2009. jún. 3. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem,ha igazán szereted és őis úgy viszoynul hozzád..és kicsit érettebb,mint a barátai akkor semmi akadálya... azonban vigyázz,mert ha túl nagy elvárásokat teszel elibe akkor nemlesz valami jó az a kapcsolat!!!!Remélem segítetem...x)
2009. jún. 3. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
hát azért várjunk csak, a srácot ne uszítsuk olyanra amiből baj lehet, én nem akarok ünneprontó lenni, mert persze elvileg miért ne, csak tudnod kell, hogy pl.a szülei csinéálhatnak ebből botrányt jogi értelemben, mert ugye a korhatár jogszabályilag ma magyarországon 14 év mindkét fél számára !!!! azért erre vigyázz !!!
2009. jún. 3. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a magam részéről kiherélném azt a szőrös kamasz 15 évest aki a hatodikos lányomhoz nyúlna :D lehet megint lepontozni első voltam :D
2009. jún. 3. 19:52
 8/9 A kérdező kommentje:

1.Szlovákiában lakom,nem Magyarországon

2.ellentmondásként ismerek olyat,aki kozépiskolába jár-elsos,és az jár egy hatodikossal

3.csak kíváncsi voltam a véleményekre

4.már a csajnak volt kapcsolata,és tok szupper csaj

2009. jún. 4. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:

19:52

jaj de nagy észlény lehetsz te, egyelek meg .....

Már miért herélnéd ki, áruld el nekem ? Aztán nehogy ő heréljen ki téged, vigyázz! Ezek a mai tizenévesek veszélyesek ám!

2009. jún. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!