Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok az ex (ek) ről nosztalgiázni?
Figyelt kérdés
Nekem a mostani párom az első, minden téren...neki már voltak kapcsolatai, ha lehet mondani 2 komolyabb. A volt barátról/barátnőről való nosztalgiázás, "rá gondolás" azt jelenti, h még éreztek valamit iránta? Barátoknak ilyen szinten írt levelet, véleményt, amikor már velem együtt volt: néha hiányzik, barom állat voltam és elcsesztem..:( Ezek még beleférnek? Elvileg ha már nem érez iránta semmit, akkor miért írja ezeket? A szép emlékek hatására? De ugyanakkor tudom, h nem kezdené egyik volt barátnőjével sem újra, meg már engem szeret.
L/21
2012. febr. 13. 17:15
1/7 anonim válasza:
Valamit mindenki iránt érzel akivel együtt voltál huzamosabb ideig. Ha más nem, hát jó vagy rossz érzésed van. A nosztalgia is előfordul, de nem kell az ilyesmit komolyan venni. Ha téged szeret, akkor csak az számít.
2/7 anonim válasza:
jah, azt szoktam nosztalgiázni,hogy egy büdös k*rva...
3/7 anonim válasza:
Hat szoktam gondolni a regi baratnöimre,hogy mit rontottam el...
4/7 A kérdező kommentje:
De már nem szeretitek? Szóval csak úgy méláztok a múlton a értelmetlenül?
2012. febr. 13. 20:40
5/7 anonim válasza:
Nekem nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom (6évig tartott), tehát nincs olyan nap amikor ne jutna eszembe, de már nem vagyok belé szerelmes, és jóban is vagyunk.
6/7 A kérdező kommentje:
Csakúgy elmúlt a szerelem? Mert nem volt más megoldás? Én nem tudom elképzelni sem, hogy elmúlna...épp ezért vagyok kicsit féltékeny a párom exeire, ráadásul olyanra is, akivel egyáltalán nem tartja a kapcsolatot...félek, hogy egyszer felkeresik egymást és újra egymásba szeretnek...
2012. febr. 14. 15:37
7/7 anonim válasza:
na ezt azért nem tartom valószínűnek :D még nem sok ilyen esetről hallottam, ha ez megnyugtat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!