Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felvállaljam a kapcsolatomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállaljam a kapcsolatomat vele?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és 8 hónapja a barátnőmmel együtt vagyunk. nem vagyok leszbikus, volt fiúm is, és még mindig a fiúk tetszenek, lányokat nem nézek meg magamnak, csak a barátnőmmel jöttem össze. szeretném abbahagyni a titkolózást de félek felvállalni a dolgot. mit csináljak?
2012. febr. 12. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
HEADSHOT!!!
2012. febr. 12. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Küldj videót!
2012. febr. 12. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kissé ellentmondásos amit írsz, miszerint nem vagy leszbi de összejöttél a barátnőddel?!

Tehát akkor szerelmes vagy belé? Szexre gondoltatok már?

A titkolózás csak felemészt, és állandóan sunnyognod kell a világ előtt, az kevésbé jó.

2012. febr. 12. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen felvállalni?

Barátnők vagytok, együtt jártok bulizni, barátnők még kézen fogva is járhatnak anélkül, hogy megszólnák őket.

Én nagyon nem vagyok prűd, de smárolni, meg úgysem illik mások előtt.

2012. febr. 12. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:

szerintem nem attól függ, hogy kibe szeretsz bele, hogy az milyen nemű. voltam már sok fiúba szerelmes, és még leszek is. és most a barátnőmbe.

hát igen, így is megy ez, de ő már szeretné, ha végre kimondhatnánk mindenki előtt, hogy járunk. én meg már itt is félek a reakciók miatt..

2012. febr. 12. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj emiatt, vedd természetesnek és akkor minden könnyebb lesz :)
2012. febr. 12. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak, akik megértenek, és biztatnak. és nem tudom érteni azokat az embereket, akik csesztetnek ezzel. miért? mit zavar ez bárkit?
2012. febr. 12. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem csesztetlek. azért kértem videót, mert semmi bajom veled.
2012. febr. 12. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!