Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek-e valakivel a nyárra úgy, hogy tudod, hogy szeptemberben vége?
Figyelt kérdés
Szóval, 19 éves fiú vagyok és most megismertem egy olyan lányt, aki szinte eddig csak az álmaimban létezett. Minden tekintetben az esetem, külsőleg, belsőleg egyaránt nagyon bejön és ami a legjobb az egészben (vagy jelen esetben a legrosszabb), hogy én is neki. De van egy nagy buktató a dologban, szeptembertől költözünk. Az a távolság akkor egy kapcsolat szempontjából áthídalhatatlan lesz. Tehát a kérdésem ti mit tennétek? Összejönétek vele, de ez egy olyan első látásra szerelem feeling jellegű dolog, vagy inkább megprópálnátok elfelejteni? Mert én sem akarok majd szenvedni, de főleg neki nem szeretnék csalódást okozni. Tehát igen v nem?2009. jún. 3. 13:54
1/7 anonim válasza:
tapasztalatbol beszelek, en megtettem. Összejöttem a nagy ö-vel, ugyhogy tudtam, hogy par honap, es költözöm külföldre... semmiert nem adtam volna fel, pedig nem tudhattuk, hogy hogy lesz tovabb 3 honap mulva, mi folytattuk igy is a kapcsolatunkat. Rengeteg nehezseg, problema, nagy telefonszamlak, raadasul most ugy tünik, hogy a "semmiert", mert, ha valami csoda nem törtenik, akkor elegge a veget jarjuk a kapcsolatunknak, de majdnem 4 ev volt, es egyetlen percet nem banom, csak ugy nez ki mindket reszröl elmult a szerelem, de nehez kiszallni a kapcsolatbol, ugy hogy meg mindenketten szeretjük a masikat... semmikepp ne fogalkozz vele, hogy mi lesz szeptemberben, mi lesz holnap, vagy holnaputan!!! El ne szurd az egeszet azzal, hogy ilyenek gondolkozol! Jöjjetetk csak össze, legyetek boldogok, a többit meg majd meglatjatok!!!! Eszedbe se jusson mas, mert mindig ott lesz a mi lett volna, ha.. csak pozitivat tudok mondani, meg igy is4!!
2/7 anonim válasza:
Inkább legyen csak 3 hónap, mint egy perc sem. :)
3/7 anonim válasza:
elsö vagyok: csak meg annyit, hogy ha a 3 együtt töltött honap utan vegeszakadt volna a kapcsolatunknak, mert nyilvan ez is szoba került, csak a kiköltözes utan döntöttünk ugy, hogy nekünk igy is megy, akkor is megerte volna!!!!
4/7 anonim válasza:
Egyértelműen igen!!!!
Láttad a Grease c. filmet? :)
Ki tudja, mi lesz szeptembertől, vagy szeptemberig. Ha más nem, lesz egy szép nyaratok.
De az is lehet, hogy kiderül, hogy nem is olyan nagy szerelem az a szerelem.
Az is lehet, hogy még a távolságot is kibírja.
Minden lehet. :)
Ne habozz!!!!! :)
22/L - és volt már nyári kapcsolata, aminek szeptemberben vége lett ugyan, de egyáltalán nem bánta meg :)
6/7 anonim válasza:
szerintem gyere össze vele.
lesz egy jó nyarad :)
amugy még a végén lehet h nemisköltöztök el. hátha megtörténik. és akkor happy end lesz
szurkolok ;)
13/l
7/7 anonim válasza:
Szia énis tapasztalatból beszélek:) 15 éves lány vagyok, és már elötte egy fél évvel tudtam ,hogy elfogok költözni külföldre,de én mégis hajtottam egy fiúra ,nem tudtam nem megállni, és összejött költözésem elött egy héttel, jó mondjuk nekünk az benne van ,hogy mi már elötte is jártunk és évek óta ismertük egymást, de a lényeg az ,hogy már 2 hónapja tart, nálunk is rengeteg a probléma ,igazság szerint nincsen vita meg mind a 2-en megbízunk a másikban,csak a távolság, én rendszeresen repülök haza miatta a nyáron, és megengedhettem magamnak azt, hogy hazarepüljek minden héten,hónapban, csak az a kérdés ,hogy iskola mellett ,hogy? Szerintem gyere össze vele, túl élitek a telefonszámlát ,meg most már ott az internet bármikor tudtok beszélni, meg ha M.O belül költözöl akkor bármikor megoldható egy találkozás, most 3000 ft ot kitudtok fizetni hetente egyszer ,ha igazán szeretitek egymást,én kitudok fizetni 2 napra 50000 ft okat azért ,hogy vele legyen 1 éjszakára nektek is menni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!