Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérek segitséget! Barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kekxi kérdése:

Kérek segitséget! Barátnőmmel 2éve együtt vagyunk és facebookos lájkolgatás miatt meg üzenetek miatt nem bizik bennem pedig szeretem nagyon és soha nem csaltam meg! HOGY SZEREZZEM VISZA A BIZALMÁT?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 18:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Töröld magad facebookról.
2012. febr. 11. 18:59
 12/40 anonim ***** válasza:

Tudod kit érdekelne?? Az mivel jobb h érzelmek nélkül félrekefélt??? Megmondanám neki h ha nem tetszik a szitu akkor tudja hol az ajtó.

Most komolyan. Neked egy olyan csaj kell aki (ezek szerint) érzelmek nélkül félrekefélt??? Gondolod nem teszi meg újra???

2012. febr. 11. 18:59
 13/40 A kérdező kommentje:
hát igen! nem védem őt csak azért azt is elmondom h ugye amikor vissza jött hozzám és meglátta az üzeneteket h kinek mit irogattam elvileg akkor nem voltunk együtt ugye! akkor nagyon kiakadt! de az volt a teljes csalódás neki amikor itt volt nálam és akkor látta meg h akkor is bezséltem vele pedig akkor épp lerázni akkartam h ujra elkötelezett vagyok!!! de nem hitte el nekem és azota ha meg lát egy lájkot akkor ki van akadva ha lájkolok mondjuk egy bikinis lányt aki az ismerősöm! és azt mondta h fél éve mondogatja nekem h ne csináljam a lájkolást és ez a baja és ugye betelt nála a pohár de edig köszönöm elég hasznos dolgokat kaptam visza :)
2012. febr. 11. 19:02
 14/40 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a búsba. Semmit nem ér a csaj. Találsz jobbat is.
2012. febr. 11. 19:03
 15/40 anonim ***** válasza:

Hasznosnak hasznosakat, csak kérdés tudod-e használni :)

Ne legyél hülye.

Hülyeség ez az egész lájkolás, de alapvetően azt csinálsz, amit akarsz. Nem sértetted meg őt senkivel és nem bántottad meg. Az üzenetek dátumát akár maga is láthatta volna, műbalhé az egész.

2012. febr. 11. 19:04
 16/40 A kérdező kommentje:
ez igaz de neki sérétés meg hazukság meg ilyenek!!! és ugye arrol a félre keféléssel kapcs h a régi barátja volt aki nála aludt akkor részegek voltak és 3hónappa kséöbb tudttam meg mástol... és ugye azt mobdta erre h volt a régi barátjával neki történelme mert a régi barátjával aki iránt semmit nem éreztek a fiu sem meg ő sem csak szex alapon ment és ráadásul a fiunak is volt nője akkor ez 2010 áprilisában volt ez után nyáron volt az én irogatásom és most pedig szemtember ota lájklgatok lányokat ami neki hatalmas baj...... és nem bizzik bennem de rájöttem egyszerüen nem kell foglalkozni vele és ha visza jön hozzám visza jön ha nem nem.... bár nagyon szeretem és elnézek neki mindent meg mindent meg adtunk egymásnak.... az fáj h rengeteg szép emlékünk van együtt
2012. febr. 11. 19:12
 17/40 Macs1209 ***** válasza:

Ember, te szereted őt, és közben nem látod, hogy egy

DROIDOT csinál belőled. Járj már nyitott szemmel....

2012. febr. 11. 19:12
 18/40 A kérdező kommentje:
és az a legnagyobb baj h én érzem magam még szarul! mert ő állandoan mondja mondja nekem de én féléve mondom h ne lájkolgas ne hazudj ezt mondja nekem és még én vagyok szarul.... :( aszem kezd lassan kinyilni a szemem!
2012. febr. 11. 19:15
 19/40 anonim ***** válasza:

Na, éppen itt volt az ideje :)

Feltételezem idősebbek vagyunk nálad, és nem rossz szándékból mondjuk, amit mondunk. Ne csak nézz, hanem láss is.

2012. febr. 11. 19:16
 20/40 A kérdező kommentje:
20éves vagyok! :D áprilisban töltöm a 21 évet! de sajnos ilyenre még nem volt példa...
2012. febr. 11. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!