Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bóna Barbara kérdése:

Hogyan döntsem el, hogy tényleg szeret-e vagy csak játszik velem? (infok lent)

Figyelt kérdés

Egésznap amikor suliban együtt vagyunk(úgy értem egy padban ülünk) folyton hozzám bújik,izgatóan hozzám dörzsöli a bőrét(ami mindkettőnknek nagyon jó) és sokszor simogat, fogdos meg ilyenek. Próbáltam már ellenkezni, de nem megy mert vannak helyzetek amikor annyira kívánom:$

De amikor kint talizunk vagy valami, akkor köszön, de hozzám sem szól, különben meg azt mondják a csajok az osztályban, hogy velük is ezt csinálta amikor mellettük ült. De vhogy nemtudom elhinni... mert van mégegy padtársunkk(aki szintén fiú) de előtte is csinálja, mert ő nem zavarja abban, hogy fogdosson.

De nem vagyok belé szerelmes, csak néha úgy kívánom, meg szerintem ő is engem, csak nemtudom eldönteni. Msn-en is néha ír csak, de akkor hol szófosása van, hol meg alíg ír:S:S

Szerintetek bejövök neki vagy csak játszik vele?

És szerintetek nekem ezek szerint bejön(mert nemtagadom nagyonjó pasi:$) csak nekem valahogy nem az...

Adjatok tanácsot kérlek, mit tegyek?

2009. jún. 2. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
minden fiú ilyen...legszivesebben minden csajnak megfogdosnák a popsiukat derekát csak van aki megmeri csinálni van aki meg csak gondolatban teszi meg! de ha már fogdos bisztos jó csajnak tart. szerintem senkise simogatna olyan csajt aki nem tetszik neki! ha kell akkor viszonozd ha meg nem csak úgy jólesik akkor hagyd hagy kényesztesen:)
2009. jún. 2. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm;)
2009. jún. 2. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!