Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek akik egyszerűen nem alkalmasak párkapcsolatra? Őket milyen tulajdonságok jellemzik? Mit gondoltok róluk?
az én apám is ugyanez, nem iszik nem cigizik, nem ver minket de képtelen érzelmekre.csak a meghalt gyewreke miatt szomoru de az élökkel nem törödik. ha mi is meghalunk majd akkor szeretni fog vajon?
második vagyok,apám miatt vagyok depis de amugy imádok élni.
ugyhogy is is. de a párkapcsolati alkalmatlanságom nem depiböl fakad.
végülis egy párom volt akivel 2 évig laktam együtt de rájöttem hogy alkoholista,meg voltak zürös ügyei. de vele jol megvoltam. csak sajna ott voltak a sallangok...
amugy imádom a függetlenséget.inkább állat párti vagyok mint ember. barátokra szükségem van de jelenleg kiver a viz ha kapcsolatra gondolok.
rengeteg hobbim van és nem szeretem ha korlátoznak benne. valoszinüleg ezért is jobb egyedül.
meg meguntam hogy ha el akarok valahova menni könyörögnöm kell hogy valaki jöjjön velem. azota szinte mindent egyedül csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!