Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy nagyon fájjon neki?

Figyelt kérdés
most vesztem össze a barátommal nagyon!, rettenetesen megbántott, és még ő ment el itthonol...mit tegyek mire haza ér??nagyon gyűlölöm most, és fájdalmat akarok okozni neki, tudom h szemétség de nem hagyom ezt annyiban. mit csináljak vele?
2009. jún. 2. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
törj rá láncfűrésszel és csonkold meg
2009. jún. 2. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bővebben kifejetenéd hogy mit csinált? Akkor talán tudok tippet adni, velem is volt már ilyen ;) Igaz később nagyon megbántam... :S
2009. jún. 2. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
erre a kérdésre nincs helyes válasz. Inkább gondolkodj el, szállj magadba... és ne tégy semmit azért, hogy neki rossz legyen. Lehet, ő sem érzi jól magát, hogy összevesztetek. (mondjuk azt nem tudhatom min..) Inkább maradj józan, és ha hazajön, akkor mondhatsd neki, hogy ő volt az aki otthagyott téged, te pedig még így is rendesen viselkedtél vele szemben. Hidd el, ez sokkal nagyobb pofára esés valakinek. Tapasztalatból mondom.
2009. jún. 2. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Kösd fel magad!
2009. jún. 2. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez csak pillanatnyi gyűlölet szerintem, ha nyugodtan és bocsánatot kérve megy haza csak mond el mennyire megbántott és hogy többet ne forduljon elő, mert akkor nem hagyod annyiban. Ha meg komolyan gondolod, és tényleg megutáltad nem akarsz már tőle semmit akkor szerintem sértegetéssel és sértődéssel elég lesz. Meg semmiképp ne csald, ilyet sztem nem érdemel, és te is bánnád jó darabig.

DE! Jól gondold meg mit teszel, lehet egy életre bánni fogod ha elveszíted.

2009. jún. 2. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

az ellenségednek az a legfájóbb, ha látja rajtad, hogy te tűröd, hogy te nem harciaskodsz.

"Annál nagyobb tett nincs, mint ha belédrúgnak, te fölállsz, leporolod magad, és így szólsz: köszönöm"

2009. jún. 2. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Hisztizd ki magad, mire hazaér, hogy ne őt zaklasd.
2009. jún. 2. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Csukd be az ajtót.
2009. jún. 2. 20:23
 9/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a tippeket, nagyon jók.nagyon köszönöm mindenkinek mégegyszer
2009. jún. 2. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Hagyj neki egy cetlit az ajtó előtt, hogy ma kint alszik.

Bár én egy ilyen után úgy dobálnak, hogy a lábad se érné a földet (:

2009. jún. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!