Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyünk csak barátok?!

Figyelt kérdés

Nos. Van egy srác akivel még 2 éve talákoztam egy buliban. Már akkor láttuk, hogy összeillenénk. Nem jártunk soha, de nem volt olyan találkozásunk, hogy minimum csókolózás ne legyen belőle. (Volt hogy le is feküdtünk egymással.) A probléma az, hogy közben én 240 km-re költöztem tőle (családommal) és utána még találkoztunk egyszer kétszer, volt hogy megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk, de akkor is csókkal búcsúztunk el. Amikor utoljára találkoztunk akkor komolyan beszéltünk a témáról de láttam rajta, hogy bizonytalan, és én is az vagyok. Tudom, hogy nehéz a távkapcsolat, de engem az érdekelne igazán, hogy szerintetek hogyan mondjam el neki, hogy nekem nem megy ez a barátságosdi?

Előre is köszi az értelmes válaszokat. :)

17/L

2012. febr. 9. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akkarsz semit tőle akkor ahogy tudtok beszélni mond meg neki, hogy nem vagy mérges rá de ne keresük egymást egy darabig még el nem felejtjük ami köztünk volt, de lehet hogy soha többé.
2012. febr. 9. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Én inkább szeretnék újra többet mint barátság...
2012. febr. 9. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor ezt beszéljétek meg a kapcsolat csak akkor működik ha megbeszélitek.
2012. febr. 9. 18:50
 4/8 A kérdező kommentje:
De ennek hogyan lehet nekiállni?
2012. febr. 9. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Élőben szoktatok találkozni?
2012. febr. 9. 19:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Szoktunk :)
2012. febr. 9. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor leüétök egy kávéra a mizu beszélgetés után mondod hogy azért szeretem volna ma találkozni hogy beszéljünk a kapcsolatunkról.
2012. febr. 9. 22:59
 8/8 weca ***** válasza:
szar ügy hány éves is vagy már egy két évet ki lehet birni igy is ha még tanulsz aZTÁN ÖSSZE LEHET KÖLTÖZNI ha komolyan szereted .Ha nemugy is megoldja a távolság meg az idő
2012. febr. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!