Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradjak a barátommal ezek után?
7 hónapja vagyunk együtt, az elején jól megvoltunk,de mondta hogy 18 éves létére 15-20 nője volt, volt akit részegen szedett össze, mikor józan lett kérdezte a nevét, vagy ránézett valakire és gondolta hogy milyen jó csaj, oda ment és lekapta, egyszerre 3 nője volt, csalta őket, volt hogy csak ARRA kellettek neki, nekem olyat mondott még nyáron mikor rövid naciban akartam menni bulizni, hogy azért megyek abban hogy jól megk*rassam magam? Haverjának azt írta biztos 8-an megk*rnak, 1x elmentem barátnőmmel 1-2 órára bulizni, ezért kitette hogy egyedülálló, más csajokat fényképez (fenekét, mellét), aki tetszett neki, volt barátnőmnek írogatott hogy jön e vele, mert van vodka narija, és segíthetne elfogyasztani(mikor buliba mentünk), ilyenek. És csodálkozik ha rossz kedvem van ha eszembe jut a múltja.
17L
Mindenki magából indul ki. Azért nem bízik meg benned, mert tudja ő megcsalna. Fiatal vagy és biztos szép is! Találnál jobbat!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!