Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nő-férfi barátság valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő-férfi barátság valakinek sikerült már?

Figyelt kérdés

Miért van, hogy egy pasi csak akkor ír rám, keres ha kapcsolatot akar? Ha meg normális hangon mondom neki hogy max barátság lehet, akkor azonnal elhúz, sőt még meg is haragszik, és nem keres soha többé? A pasik nem szeretik, ha van lány barátjuk?

Én csajként örülnék annak, ha kapcsolat nem is lehetne, de a jó viszony megmaradna. Nekik ez nem fontos? Vagy csak én dramatizálom túl?

2012. febr. 8. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
IGEN. ő eleinte többet akart tőlem, de mára már ott tartunk hogy mindent meg tudunk beszélni egymással és már ő sem akar tőlem semmit.
2012. ápr. 2. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Sztem meg nincs fiú-lány barátság. Valamelyik mindig többet akar. Az aki pedig a másik fél körül legyeskedik vár az alkalomra. Am meg barát is kevés van az ember életébe. Ez a "fiú-lány barátság" is max haverság.Én személy szerint úgy vok vele h nekem nem kell női barát arra ott vannak az igazi barátaim. Persze ez nem az jelenti h nem vk jóba lányokkal, de lánynak max akk nyílok meg ha a barátnőm. 18/f
2012. ápr. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!