Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1,5 éve vagyunk együtt (19, Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve vagyunk együtt (19, Ő 22) szeret még?

Figyelt kérdés
az első félévbe minden másképp volt.?, mindíg meglepett kis dolgokkal, aranyosabb volt. Stb! de azóta egyszerüen nem tudom mi történt nagyon megharagszik ha mondom neki hogy nem szeret már úgy mint régen, akkor nem szól hozzám utána megharagszik meg ilyenek! Látom rajta hogy szeret de van amikor meg olyan mintha nem annyira szeretne! Valami mintha megváltozott volna, de nem részemről én ugyanugy szeretem őt de ő más lett . Legjobban pár honapja érzem hogy valami nem stimmel, pl. elfelejtette a szülinapom gondoltam majd másnap kiengesztel de nem mégcsak egy szál virágot sem adott csak szülinapom napján este 11kor mondta hogy neharagudjak és nagon lelkiismeretfurdalása van (ezt láttam is mondjuk rajta meg megértettem mert akkor sokat veszekedett a szüleivel is) de gondoltam utólag pótolja valahogy. Nem történt meg. Sok apró dolgon megsértődik! Sokat kiabál velem ha összeveszünk és olyanokat mond amit az "elején" soha nem mondott volna! ahhoz képest hogy ilyen lett és hogy ezt érzem ,ahoz képest a jövőnket tervezi sokszor fölhozza hogy alig várja már hogy együtt lakjunk és hogy ha hazamegy akkor én várjam otthon! ezért nem értem ezt az egészet... hiába próbálok leülni beszélni vele,nem haggya ahogy meghallja miről van szó pedig szépen mondom neki,azonnal fintorog és nem érdekli,mondván hogy tudja mit akarok ezzel mondani és nincs igazam de akkor mégis mért ilyen velem?? Nem szeret már igazán ?
2009. jún. 2. 13:47
 1/5 anonim válasza:
szerintem szeret még, csak lehet hogy lelkileg bezárkózott a családi problémái miatt, az ember így védekezik ösztönösen.Szerintem szeretni szeret csak lehet hogy nem biztos hogy megérdemel téged.. ha kiabál veled. figyelmeztesd rá, hogy ha nem változtat otthagyod.Amugy mennyi idősek vagytok?
2009. jún. 2. 14:02
 2/5 anonim válasza:
ja bocs irtad :)
2009. jún. 2. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet,hogy nem kellene állandóan ezzel a témával faggatnod.Ülj le vele,és kérdezd meg,hogy mi bántja...!Valóban szereted?Ezt azért kérdem,hogy ennyire ki voltál akadva,hogy nem kaptál tőle szülinapodra ajándékot.Talán megkellene hallgatnod és akkor hátha helyrejönnek a dolgok.Gondolj egy kicsit rá is.

2009. jún. 2. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
ez a gond hogy hiába kérdezem hogy mi a gond mindíg azt mondja hogy nincs semmi. Mindíg megszoktam hallgatni és azt irtam is hogy megértettem hogy elfelejtette a szülinapom,csak egy szál virágot vártam utólag egy bocsánatkéréssel! szerintem nem vártam sokat...csak azóta amióta ez a szülinapos téma volt a szüleim kiakadtak hogy mi az hogy utólag nem köszöntött meg és itt nem az ajándék értékét értették hanem csak egy bocsánatkérést mondjuk egy virággal,hamár én annyira készütem az ő szülinapjára akkor legalább ennyit megtehettett volna! ezt mondjuk leírni nem nagyon lehet..így más nem érti meg a dolgokat,csak az a baj hogy én se... én nagyon szeretem őt annak ellenére hogy voltak dolgok amit más lány szerintem else viselt volna... csak nem értem miért változott meg ennyire
2009. jún. 2. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
az is talán gond hogy nemcsak én vettem ezt észre hanem leginkább a szüleim hogy mintha fordult volna a kocka hogy elöször ö volt oda értem most meg én érte és hogy miért nem szakítok vele,de nem értik meg hogy ha valakit szeret az ember akkor nem mondja hogy jo akkor vége és egy hét mulva majd túl leszek rajta én ezt nem tudom megtenni mert nem is szeretném...
2009. jún. 2. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!