Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a páromat? Hiszti - Cigi gondok.
Párom nemrég szokott le a cigiről. Jobban mondva elkezdett leszokni. ha jól tudom most már 2 hete rá sem gyújtott.
De azóta piszkosul hisztis. És persze úgy állítja be a helyzetet hogy én hisztizek.
Sokszor hergeli magát, ha nem hisztizek, meg sem szólalok, akkor is képes azt mondani hogy hisztizek.
Mire én: "dehát meg sem szólaltam"
Erre ő: "Nem baj mert ő tudja, hogy magamban már hisztizek".
Megőrülök már lassan. Azóta van ez amióta a cigiről szokik le..... Mint egy hormonzavaros lány, olyan sérülékeny a lelki világa. Félek már megszólalni vagy mondani valamit mert magára veszi. És utána rám fogja hogy én hisztiztem....
Adnátok túlélési tippeket nekünk?
2 éves kapcsolat. Együtt élünk. 22 évesek vagyunk.
22/l
Tedd ki neki az asztalra a doboz cigit és mondd neki, fejezd be a hisztit, itt a cigid. Ha pedig nem kell neki, mondd meg, h viselkedjen férfi módjára, ne úgy, mint egy buta liba!
29/F
így van: idő és türelem. Én örülnék, ha a párom csak elgondolkodna a leszokáson...
Erősítsd mindig, hogy tudja, nagy dolgot visz véghez, elvégre nem semmi leszokni a cigiről (tudom).
Próbáljátok meg a Kudzu tablettát, amit állítólag elvonási tünetekre javallanak és gyógynövényes.
Kitartás!!!
Figyelj. Hozzá volt szokva a cigihez, és most leszokik róla, iszonyatosan nagy önkontroll kell ehhez, és a hisztivel próbálja ezt levezetni.
Tudom, nehéz, édesanyám mikor 10 év után letette a cigit, hetekig vámpírként viselkedett. Támogasd őt, amiben tudod, de mondd meg neki, hogy lehetne jobban tekintettel Rád!
Mire én: "dehát meg sem szólaltam"
Erre ő: "Nem baj mert ő tudja, hogy magamban már hisztizek".
Ez mekkora!!!
Ha a dolog csak átmeneti, akkó kitartást, ha hosszútávon így megy, akkor sztem vége a kapcsolatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!