Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell "dolgozni" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell "dolgozni" egy párkapcsolaton, hogy jól működjön?

Figyelt kérdés
Nálatok mikor volt az az idő, amikor el kellett kezdeni tudatosan figyelni rá? Amikor már nem pusztán magától ment a közös harmónia megtalálása.
2012. febr. 8. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen határvonal, ez mindig félig meddig tudatos. Mindig kedveskedsz a másik számára, mert ... kedves számodra?!?!
2012. febr. 8. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

kb. a 6. év...Mi fiatalon jöttünk össze,úgyhogy kb. 20 éves lehetett akkor,amikor ez a tudatosság nálam bekövetkezett.Hozza az élet a nehézségeket,a párkapcsolat egy csomó próbatétel elé kerül ennyi év alatt.

Hogyan?Közösen.Másképp nem megy.Kigürcölheted a beled,szenvedhetsz hónapokat,megtehetsz bármit ami csak tőled telik,mégsem érsz vele semmit,ha a másik fél mást akar.

2012. febr. 8. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Az előttem szóló nagy igazságot mondott.
2012. febr. 8. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Önzetlenség, őszinteség még akkor is ha megbántod vele a másikat, beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés...

Felejtsétek el mindketten a következőket: Egoizmus, szemérmesség ...stb

2012. febr. 8. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Én az első perctől kezdve tudatosan figyeltem rá. Szerintem párom is.

Nem tinik vagyunk, bár öregek sem (26/nő és 33/férfi),de kezdettől figyeljük a másik igényeit, vágyait, tiszteletben tartjuk, mit szeretne, és mindig megpróbáljuk megelőzni, hogy kérnie kelljen valamit. :) Ő férfi, így azokat a szervezési és egyéb kérdéseket "intézi", amik nekem nehezebbek (szerelő, szervezkedés stb.) Én nő, így én teszem kényelmessé az otthont, körülveszem azokkal az apróságokkal, amitől jó neki hazajönni. Mindketten dolgozunk és tanulunk is, így sok türelem és odafigyelés kell, meg gondos szervezés, hogy azért együtt is lehessünk eleget, talán épp ezért figyelünk első perctől fogva tudatosan is ezekre.

2012. febr. 8. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!