Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "dolgozni" egy párkapcsolaton, hogy jól működjön?
kb. a 6. év...Mi fiatalon jöttünk össze,úgyhogy kb. 20 éves lehetett akkor,amikor ez a tudatosság nálam bekövetkezett.Hozza az élet a nehézségeket,a párkapcsolat egy csomó próbatétel elé kerül ennyi év alatt.
Hogyan?Közösen.Másképp nem megy.Kigürcölheted a beled,szenvedhetsz hónapokat,megtehetsz bármit ami csak tőled telik,mégsem érsz vele semmit,ha a másik fél mást akar.
Önzetlenség, őszinteség még akkor is ha megbántod vele a másikat, beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés...
Felejtsétek el mindketten a következőket: Egoizmus, szemérmesség ...stb
Én az első perctől kezdve tudatosan figyeltem rá. Szerintem párom is.
Nem tinik vagyunk, bár öregek sem (26/nő és 33/férfi),de kezdettől figyeljük a másik igényeit, vágyait, tiszteletben tartjuk, mit szeretne, és mindig megpróbáljuk megelőzni, hogy kérnie kelljen valamit. :) Ő férfi, így azokat a szervezési és egyéb kérdéseket "intézi", amik nekem nehezebbek (szerelő, szervezkedés stb.) Én nő, így én teszem kényelmessé az otthont, körülveszem azokkal az apróságokkal, amitől jó neki hazajönni. Mindketten dolgozunk és tanulunk is, így sok türelem és odafigyelés kell, meg gondos szervezés, hogy azért együtt is lehessünk eleget, talán épp ezért figyelünk első perctől fogva tudatosan is ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!