Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha leszar a barátom?
Figyelt kérdés
Én is próbálok távolodni tőle:S hogy ne érezze hogy tapadok rá, de olyan mintha már nem is érdekelném. egy hete szakítottunk, de most kibékültünk egy buliban, mert azt mondta mindennél jobban szeret és hiányzom neki, csak rám gondol. De azóta le se szar:S2012. febr. 7. 21:39
1/5 Macs1209 válasza:
Nem rád, a puncidra. Fogalomzavarban szenved a barátod, vagy csak beoltott.
2/5 anonim válasza:
enyém is ilyen volt, bár mi még nem szakítottunk... én szóvátettem neki a dolgot, mondtam, hogy hogy érzek, és jól esne kicsivel több törődés... azóta javult:) 18/L
5/5 anonim válasza:
21.41.-nek van igaza.Nem jött össze mással,jó lesz a régi,jól bejáratott---már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!