Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan "szerezhetnék" barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "szerezhetnék" barátnőt ebben az eltorzult világban?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nem nagyon tudok úgymond lányokkal közelebbi kapcsolatba kerülni.Volt már hogy egész jól álltam vele, de akkor jött ez az ugrásszerű változás a világban.

Megjelent az általam utált facebook, jöttek az "okostelefonok", stb.És ezért az úgymond barátnőm ( nem volt még valami komoly a kapcsolatunk még) egyik napról a másikra úgymond leváltott.És mivel én nem facebook-ozok , ezért nem kerültem be a menők csoportjába , ahol vagy a party-arc lányok illetve az agyongyúrt, agyatlan fiúk vannak....

A barátaim mondták hogy kellene nekem egy barátnő és akkor talán más lenne a világszemléletem, de nem nagyon ment , mivel ugye nem voltam "menő".

Nem értem, hogy a szép, csinos és okos lányoknak miért kell az agyongyúrt, óvodás szintű szellemi képességekkel rendelkező fiúkkal lenniük.(Ilyenkor gondolok arra, hogy szeméttel , kaviccsal dobálózás, verekedés.....)

A válaszokat előre is köszönöm, és azt szeretném, hogy valami útbaigazítást is ki tudnék bogozni a válaszokból.

16F

2012. febr. 7. 14:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy te miért csak a szép, csinos és okos lányokat szeretnéd magad mellé barátnőnek. Nyilván, ha te nem olyan vagy aki nekik kell, akkor vannak olyan lányok, akiknek meg az olyan fajta srácok nem tetszenek. Tehát szerintem próbálj meg körülnézni, és olyan lányokat keresni, akiket érdekelsz (csak egy tipp). A másik. Nem attól leszel menő, hogy kigyúrod magad, és facebookozol, hanem ha vicces vagy, tudsz beszélgetni a lányokkal, tudod hogy kell velük viselkedned.
2012. febr. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!