Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "szerezhetnék" barátnőt ebben az eltorzult világban?
Az a problémám, hogy nem nagyon tudok úgymond lányokkal közelebbi kapcsolatba kerülni.Volt már hogy egész jól álltam vele, de akkor jött ez az ugrásszerű változás a világban.
Megjelent az általam utált facebook, jöttek az "okostelefonok", stb.És ezért az úgymond barátnőm ( nem volt még valami komoly a kapcsolatunk még) egyik napról a másikra úgymond leváltott.És mivel én nem facebook-ozok , ezért nem kerültem be a menők csoportjába , ahol vagy a party-arc lányok illetve az agyongyúrt, agyatlan fiúk vannak....
A barátaim mondták hogy kellene nekem egy barátnő és akkor talán más lenne a világszemléletem, de nem nagyon ment , mivel ugye nem voltam "menő".
Nem értem, hogy a szép, csinos és okos lányoknak miért kell az agyongyúrt, óvodás szintű szellemi képességekkel rendelkező fiúkkal lenniük.(Ilyenkor gondolok arra, hogy szeméttel , kaviccsal dobálózás, verekedés.....)
A válaszokat előre is köszönöm, és azt szeretném, hogy valami útbaigazítást is ki tudnék bogozni a válaszokból.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!