Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok én is?
Együtt élek a barátommal,lassan egy éve,de már 4éve együtt vagyunk.
Alapvetően rossz természetű,gyorsan felkapja a vizet,mintha két énje lenne,egy nagyon jó,szinte tökéletes,és egy másik,aki állandóan ordít,agresszív,mindenért felhúzza magát.
Tegnap egész nap nem érezte magát jól,és estére jobban lett,viccesen megjegyeztem neki,hogy biztos egész nap csak játszottad,hogy beteg vagy.(csak,mert már hülyéskedett,meg kiszolgáltatta magát),erre elkezdett ordibálni,csapkodni,hogy mekkora egy ....vagyok,reméli leszek én is ilyen rosszul,szidott mindenkit akit csak lehetett.
Átment a másik szobába aludni,a végén visszajött,de még ő tett úgy,mintha én ordibáltam volna vele,és én nekem kéne alázkodnom neki.Azóta beszéltünk,és olyan semmilyen velem.
Én voltam a hibás?
Tudom,hogy hibás vagyok,de annyi minden van amit így nem tudok leírni,nincs akinek panaszkodjak,nincs kihez menjek:'(
Annyira tönkre vagyok,már nem tudom mit tehetnék:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!