Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak magas igényeim?
Az gond szerintetek, ha azért vannak nagyon magas igényeim a külsőt illetőleg, hogy az soha se legyen indok a kapcsolat esetleges tönkremenetelében? Magyarán, ha megfelel nekem külsőleg, akkor a többi már a belsőn múlik, de a tökéletes külső nélkül nem tudom elkezdeni.
Soha sem vernék át egy lányt, de zavar, hogy a magas elvárásaim miatt nem találok barátnőt, hogyan tudnám leszoktatni magamat erről, anélkül, hogy átverném a lányt és önmagam?
Igazából nem akarok változtatni, de muszáj, akaratlanul is kifogom a "nem hozzám illőt"
esetleg, ha rosszul tettem fel a kérdést, ti mit kérdeznétek tőlem? mert lehet, h nem látom magamban a probléma lényegét 21/F
,,Ne hagyd, hogy a külsőd miatt romoljon az önértékelésed"
Ezt meg egy 16 éves mondja...
Csak ne lepődj meg azon, ha a 20 év feletti nők pontosan azért koptatnak le, mert nem vagy kigyúrt, vagy mackós.
wááá!!!!
én is még mindig küzdök magammal...most per pillanat akad 2 lány is, akivel randizhatnék*, de egyszerűen nem vonzódom hozzájuk....
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!