Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkérdeztem a páromat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edi0617 kérdése:

Megkérdeztem a páromat hogy szerinte jobban néz e ki egy y lány mint én, és azt mondta hogy jobban néz ki, de öt nem érdekli. és ez rosszul esett hogy azt mnodta hogy jobban. Ezzel nem kell foglalkoznom? ö mondta hogy öszinte volt.

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 12:38
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
miért ne viselném el,véleményre voltam kiváncsi,ennyi
2012. febr. 6. 14:30
 32/35 anonim ***** válasza:

Édes szivem, olyan ostoba vagy, hogy az már fáj.

Minek kérdezel ilyen baromságot? Mi erre a jó válasz?

1. Igen. - Nem jó válasz, bár őszinte, de most itt nyavajogsz.

2. Nem. - Nem jó válasz, mert te is tudod, hogy nem őszinte. Te is tudod, hogy nem te vagy a legszebb nő a világon, és a párod is, de ettől még veled jár.

2012. febr. 6. 14:43
 33/35 A kérdező kommentje:
De én sose bántanám öt meg ilyennel,jó nem istudnám mert a pasik nem csinálnak ebböl nagy ügyet.De köszi az öszinte választ,de most komolyan és igazad van
2012. febr. 6. 14:47
 34/35 Pj0tr ***** válasza:

Akkor legalább írd le, hogy mit szeretnél hallani. Örömmel bemásolom neked és akkor megnyugodhatsz.

Most mit kellett volna válaszolni? Legyen már értékrended!

Biztos lehetsz benne, hogy nem te vagy a legszebb a világon. De elég felszínes vagy ha ez alapján azt hiszed, hogy a fekete hajú nagymellűt többre tartja mint téged. Nem csak az a lényeg, hogy mennyire szép valaki! Nőj fel!

2012. febr. 6. 16:08
 35/35 anonim ***** válasza:

Itt mindenki a pasit védi, de én megértelek... szerintem is egy paraszt volt, egyszerűen aki ilyet mond a barátnőjének az még nem érett egy komoly kapcsolatra. Tudnék olyan 16 évest is mondani, aki jobban kezelte volna a helyzetet. Pláne ha ilyen veszekedések vannak... nem jósolok nagy jövőt, bocsi. De nem te tehetsz majd róla, legalábbis nem csak te.

25/L

2012. febr. 6. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!