Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkérdeztem a páromat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edi0617 kérdése:

Megkérdeztem a páromat hogy szerinte jobban néz e ki egy y lány mint én, és azt mondta hogy jobban néz ki, de öt nem érdekli. és ez rosszul esett hogy azt mnodta hogy jobban. Ezzel nem kell foglalkoznom? ö mondta hogy öszinte volt.

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 12:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Őszintén. Fejezd be. Amíg ki nem hajít mert én már azt tettem volna. Miért idegesíted ilyennel? Mindig lesz jobb nő, aki külsőre jobban tetszik egy férfinak,ezt a békát le kell nyelni, de ezek szerint a belsőd nagyon különleges és igazán szereti. ennek kéne örülnöd!
2012. febr. 6. 13:14
 12/35 anonim ***** válasza:
ja és lány vagyok. 21. gondolom te még elég fiatal. De majd tanulsz a hibáidból
2012. febr. 6. 13:15
 13/35 A kérdező kommentje:
24 vagyok csak nagyon féltékeny met erre a lányra mondta mikor megkérdeztem hogy meg...ná e és azt mondta hogy ha nem lennék akkor lehet.Ezt se kéne tulreagálnom.nem is az bosszant hogy szebb az a lány,csak hogy megmondta öszintén hogy jobban néz ki nálam és ez olyan mintha ö jobban bejönne neki.érted :(
2012. febr. 6. 13:17
 14/35 Macs1209 ***** válasza:

Izlések és pofonok. Őszinte volt. Miért kell mindenbe belelátni dolgokat?

Arra a nőre nem úgy néz, hogy lennének érzelmei, csak 1

fényképről mond véleményt. Ha azt mondja, hogy csúnyább,

akkor hazudik. Az még rosszabb !!

Fogadd el, hogy szebb nők is vannak nálad, és örülj, hogy

van olyan pasi, aki téged szeret, és nem fut minden szebb

nő szoknyája után.

2012. febr. 6. 13:18
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértelek téged. Fiú vagyok de ilyet soha nem mondanék a barátnőmnek még ha magamban szebbnek is látnám a másik lányt. Ez azért a legtöbb lánynak nagyon bántó tud lenni. Én csak a barátnőmet isteníteném. Amúgy ha ilyet kérdezel akkor már eleve nem lehet valami nagy a bizalom, de a válasz rá szerintem mindent elárult.
2012. febr. 6. 13:20
 16/35 A kérdező kommentje:
ez a munkatársa szóval nagyjábol majdnem mnden nap találkoznak meg olvasd el lécci amit ezelött irtam,na azért kezdödött el a féltékenység.Erre is tudnál adni választ nekem.?Tudom nem szégyen pszichológushoz menni de már odáig jutottam hogy muszály lesz.Az önbizalmam is már nagyon gyenge:(
2012. febr. 6. 13:21
 17/35 anonim ***** válasza:

egyáltalán minek kérdezel tőle ilyeneket????? én sose kérdeztem a páromtól ilyet az 5 év alatt...

N22

2012. febr. 6. 13:26
 18/35 anonim ***** válasza:
erre a lányra mondta mikor megkérdeztem hogy meg...ná e és azt mondta hogy ha nem lennék akkor lehet. Na jó ez azért durva.. ://
2012. febr. 6. 13:27
 19/35 A kérdező kommentje:
Mert kiváncsi voltam mit mond rá meg megkérdeztem azt a dolgot hogy lefeküdne e vele.és az mondta:Ha nem lennél akkor lehet.és emiatt indult be a féltékenységem
2012. febr. 6. 13:28
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

13:20- as.

Egy olyan pasi aki szeret elintézte volna ennyivel hogy "édes nekem te tetszesz a legjobban a világon és téged szeretlek" és megcsókolnám. De ez a reakció rá hát elgondolkodtató...

2012. febr. 6. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!