Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véletlen, be nem tervezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen, be nem tervezett megcsalást elmondanátok, vagy nem?

Figyelt kérdés
Bármily hihetetlenül hangzik, megcsaltam a párom, de nem terveztem. Megtörtént... ha valaki 2 órával előtte azt mondja hogy félre fogsz Qrni, szemen köpöm... Imádom a párom, és sosem tettem volna meg, de... Apu azt mondta, ne mondjam el, ilyen előfordul, bárkivel, az lenne a gáz ha folyamatosan csalnám, de így, főleg így 20évesen ez "normáis" és valószínüleg neki is becsúszott már a 3 évünk alatt. ti mit gondoltok?
2012. febr. 6. 02:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
olyan hogy véletlenül lefekszel valakivel nincs. lehet arra hivatkozni ami mostanában akkora divat hogy jajj jajj csak XY éves vagyok és ezért, de egy ócska ribanc vagy.Bár nem csoda ha apád is természetesnek veszi. gratula a családhoz.
2012. febr. 6. 07:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Te mit gondolsz arról, ha a te párod "véletlenül" megcsalna, és nem mondaná el neked??

vagy elmondaná, hogy bocsi "véletlenül" megcsaltalak? hm?

2012. febr. 6. 08:03
 13/27 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem a jó kapcsolat titka a diszkréció. Úgyhogy ne mondd el! Annyit azért elárulhatnál hogy te melyik vagy a kapcsolatból és h hány éves vagy! Leírhatnád azt a véletlen esetet is!

27F

2012. febr. 6. 08:39
 14/27 BlackSword ***** válasza:
89%

Ja... Persze... Véletlenül rálépett a lábadra, elestetek, és beléd akadt a farka... Egy hüje, akaratgyenge ribanc vagy... Gratulálok!!!

Tudod, amit az ember nem akar megtenni, azt nem teszi meg... Ennyi...

2012. febr. 6. 09:02
 15/27 anonim ***** válasza:
"Bármily hihetetlenül hangzik, megcsaltam a párom, de nem terveztem" Ez az esetek 80%-ban így van. Szóval nem leptél meg minket. 3 év alatt nem meglepő, inkább pár hónap alatt lenne az. Mivel régóta vagytok együtt és vágysz már egy másik pinára tudat alatt. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy más párokkal cserélünk :)
2012. febr. 6. 09:15
 16/27 anonim ***** válasza:

Hogy lehet véletlenül megcsalni valakit? Mennyire imádod ha már egy csóknál nem Ő lebeg a szemed előtt, hogy mit teszel vele. Esetleg egy csók lehet véletlen (ha hirtelen lekap a másik) Akkor is gyorsan észbe lehet kapni, hogy te mennyire "imádsz valakit" Érdekes, ilyen "véletlenek" velem se fordulnak elő. Amióta megcsaltak azóta nagyon elítélem az ilyeneket, én sose lennék rá képes. Ha mégis, akkor nem mondanám meg a páromnak, hanem egyből dobnám valamilyen indokkal. Úgyse tudnék a szemébe nézni (lehet csak az én lelki ismeretem ekkora?) És így nem is fájna neki annyira.

És igen "normális" hogy több emberrel kipróbálod 20-on évesen, de NEM a párod háta mögött. Egyébként ha az apám nekem ilyet mondana én megőrülnék mert azt jelentené számomra, hogy ő is biztosan félrelépett már anya mellett.

Egyébként téged mért nyugtat hogy "valószínűleg ő is megcsalt már"? Ettől csak én lennék jobban kibukva? Ez kb olyan mint amikor egy kapcsolatban félrelépés volt megtudta a másik és "visszacsalja"

De ezt neked kell eldöntened és szerintem a válaszoktól függetlenül fogsz dönteni

2012. febr. 6. 10:03
 17/27 A kérdező kommentje:
Légyszi, kérdezzétek meg még 86an, hogy hogy lehet véletlenül megcsalni... :D Hát elmesélem. Van nekem (vagy ezután már csak volt) egy nagyon jó gyerekkori barátom. Sosem éreztünk egymás iránt semmi ilyet(én biztos nem, elmondása szerint ő sem) szokásos heti bandázásunk eredménye ez.. 4en vagyunk a "csapatban" Ittunk, mert egyik tagnap szülinapja is volt, meg miért ne, a két emberke hazament, mi egyedül maradtunk, és így történt. Én azért nem bánom részben, mert észheztérített, hogy vazmeg én szeretem azt a hülyét, még ha mostanában sok is a gond, másrészt meg, inkább most, mint mikor 20 éve házasok vagyunk, gyerekekkel, lakás kocsi vagyon. Amúgy annó beszélgettem vele erről a dologról, ő azt vallja, hogy egy "kefélés" nem akkora bűn, mint egy érzelmi alapon történő megcsalás, amihez még szex sem kell. Akkor nagyon dühös voltam rá ezért, de most beláttam, igaza van.
2012. febr. 6. 10:13
 18/27 A kérdező kommentje:
10:03: azt mondom,hogy sajnos apunak nem volt lehetősége megcsalni édesanyámat, mivel kiskoromban anya meghalt. Persze, erre a válaszra jöhet a kérdés, hogy akkor apám honnan ilyen Qrva okos... De ezt hagyjuk.
2012. febr. 6. 10:17
 19/27 anonim ***** válasza:
85%

Megcsalni a párod ugyanakkora görénység 20 évesen, 30 évesen és 40 évesen is. Egyáltalán nem "normális".

De végtére is ha neki is volt már ilyen, meg neked is, akkor prímán összeilletek, két gerinctelen ember egy pár.

Lehet, hogy "imádod" a párod, de hogy szeretni nem szereted az tuti.

Szerintem tök mindegy, elmondod-e, attól jellemed már nem lesz.

2012. febr. 6. 10:29
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne mondd el. Az ilyesmi előfordul MINDEN kapcsolatban. Azért arra vigyázz, hogy ne a bűntudat tartsa össze ezentúl a kapcsolatotokat. :)
2012. febr. 6. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!