Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire beteges az, hogyha a pasi ennyire retteg a gyerekcsinálástól?
Párom soha nem akar gyereket.E miatt sexuálisan alig mer hozzám közeledni,ha közeledik is durex extra safe-vel,de akkor se mer elmenni.Egész nap arról beszél mekkora felelőség a gyerek,meg,hogy mennyire rossz dolog az.(én nem is akarok még gyereket)
Ti mennyire viselnétek el ezt a helyzetet?
hát ez érdekes ..most vagy tudat alatt akar ..csak tudta felett tiltakozik ..vagy valami trauma van a háttérben .
mondjuk már volt terhes tőle valaki ..és nem lett jó vége ,érzelmileg.
Miután nekem az első kapcsolatomban becsúszott abortuszra mentem ,és utána gumi nélkül 1x ment el bennem ,gumival is nagyon nehezen. Szerintem ez valami trauma.
Ja ..és valahol a szexben mindig benne van a rizikó -ezt vagy megérti vagy nem .Amúgy ez az életben mindenre igaz .
Szerintem ez természetes reakció:)
Tényleg felelőséggel jár, ebben teljesen igaza van. Egy baba miatt sokmindenről le kell mondani, de annál többet ad vissza:)
Ha te sem akarsz még akkor nincs itt gáz. :)
Ha már régóta vagytok együtt akkor én ajánlanám hogy szedj fogamzásgátlót, a barátod is megnyugszik, és közeledmi fog, és idővel ha már készek vagytok rá ( anyagilag és lelkiekben is) akkor vállaljátok.
Az első válaszolónak üzenem, hogy te egy mocskos gyerekgyilkos vagy! Azt kívánom, hogy dögölj meg te is és az az orvos is, aki az abortuszt végrehajtotta!
Nem tehetek róla, de gyűlölöm az ilyen embereket! Nem is emberek vagytok, hanem szörnyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!