Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egészséges, túlságosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egészséges, túlságosan hiányzik?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel.Nagyon nagyon szeretem ,és ő is engem.A hétvégéket együtt töltjük mindig ,de mikor hazamegy ,úgy érzem már ,hogy minden bajom van. Elmondhatatlanul hiányzik , és a kedvem is rossz. Hétköznaponként is találkozunk rövidebb időre, de nagyon keveset bírok nélküle lenni. Nagyon ragaszkodom hozzá.

Ez a ragaszkodás egészséges, vagy már túlzás?

Van amivel ki lehet küszöbölni?

2012. febr. 5. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

óh, igaz szerelem ! *-*

mikor lesz nekem ilyen? :'(

2012. febr. 5. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy egészséges... örülj neki, hogy neked legalább van, aki hiányozzon...(Y)
2012. febr. 5. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nincs ezzel semmi gond, légy boldog :)
2012. febr. 5. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De rég volt már az első nagy szerelmem, akivel ugyanezt érzetük ... még haza sem ért tőlem, de már csörgött a telefonom, hogy őrülten hiányzom. Szép az első szerelem és aki teheti, ne csessze el, mert minden utána érkező kapcsolat csak árnyéka lesz az első szerelemben megélt érzelmeknek! Lehet valakit szeretni-imádni, de az az igazi "esztelen" szerelem csak egyszer adódik az ember életében, úgyhogy vigyázzon rá, ameddig csak lehet!
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm:),hogy értelmes választ adtatok.

Én is sokáig vártam erre,de most igazán szerelmes vagyok, nektek is eljön majd:)

6/9 A kérdező kommentje:

Vigyázok is:)

Örökké megtartom ha rajtam múlik:)

2012. febr. 5. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
normális, én is így voltam, bár így 2 év után már lecsillapodott
2012. febr. 5. 21:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért további szép jövőt nektek!:)
2012. febr. 5. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Én már 5 éve szerelmes vagyok a páromba, és még mindig így vagyok vele, hogy nagyon hiányzik. Főleg, ha sokat vagyunk együtt napokig, akkor utána nagyon rossz 2 nap is nélküle :) Néha kínzó, de nagyon örülök annak, hogy ennyire szeretem.
2012. febr. 6. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!