Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak neki?
Figyelt kérdés
Holnap leszünk egy éve együtt a pasimmal és nem tudom mit irjak ki neki facebook üzenőfajára csak egy olyan 5-6 sort szeretnék ami lényegre törő és azt sugározza hogy szeretem2012. febr. 5. 19:02
1/10 anonim válasza:
facebookra akarsz írni???? b@szod mik vannak...
írj neki egy szép kártyára pár sort...
2/10 anonim válasza:
szerintem ma ne írj semmit, holnap reggel meg keltsd fel te reggel hívd fel!
3/10 anonim válasza:
-.-" szerintem ne a fészre írogass, hanem töltsétek kettesben a napot! hidd el, hogy többet ér mindenféle idézetnél...
4/10 Macs1209 válasza:
Szerintem felejtsd el a facebookot. Tuti örülne ennek az
"ajándéknak".
6/10 A kérdező kommentje:
Együtt leszünk egész nap ajándékot is vetten neki akkor majd éjféllkor küldök egy sms-t de mit irjak bele?
2012. febr. 5. 19:08
7/10 Macs1209 válasza:
kezd azzal, hogy
"Remélem nem ébresztelek fel vele, és bírsz nyugodtan aludni.."
8/10 anonim válasza:
1. Nem az üzenő falra kell írni ha már nagyon facebookozni akarsz, szerintem nem az üzenőfalra kell írogatni a személyes dolgokat. Ez magánügy.
2. Sokkal személyesebb, ha élőben mondod el neki. Az ilyet komolyan kell venni mindenféle tekintetben.
...az Apukám annak idején nem sms-ben, meg telefonon közölte Anyukámmal, hogy mennyire szereti, a minimum egy kézzel írott levél volt. Sokat változtak a dolgok 18 év alatt...
9/10 A kérdező kommentje:
Ez eddig joh és hogyan tovább???????
2012. febr. 5. 19:14
10/10 pisti75 válasza:
szia szerintem boldog szülinapot a többitszeméjesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!