Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor még mindig szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor még mindig szeret vagy nem?

Figyelt kérdés
Féléve mentünk szét a barátommal mert neki mindig fontosabbak voltak a barátai mint én. Elég csúnyán váltunk szét több hónapig nem is találkoztunk. Utána megint elkezdtünk beszélgetni és úgy tűnt minden a régi újra barátok vagyunk. Az elmúlt időben viszont ha találkozunk minden alkalmat kihasznál hogy magához húzzon hogy megöleljen hogy megfogja a kezem. (Ezt régen is csinálta mikor még csak barátok voltunk) Sokszor mondja hogy még mindig gyönyörű vagyok és egyszer meg is csókolt. A csók óta nem nagyon beszélünk és ő is hibaként tekint rá amit szívesen megismételne. Barátként beszél velem de sokszor célozgat arra hogy mi volt régen kettőnk között. Nem értem mit akar tőlem. Újra akarja kezdeni, szeret még?
2012. febr. 5. 18:45
 1/2 anonim válasza:
Lehetséges.. Beszéljétek meg. Szerintem mondd meg neki,hogy mit szeretnél,és kérdezd meg,hogy mit is szeretne akkor most tőled.
2012. febr. 5. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak megjegyzem hogy én már nem akarok tőle semmit és ezt neki is megmondtam már nem egyszer. Mégis úgy beszél velem mintha akarna tőlem vlmit.
2012. febr. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!