Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek többet jelentek neki mint egyszeri barát?
Van egy lány akivel csak yahoo-messengeren beszelünk egy egyetemen vagyunk ő egy evvel kisebb. Az ok ,hogy nem találkoztunk meg az ,hogy barátja volt(van ?) ugy ,hogy nem nagyon nyomultam kb 2,5 éve ismerem.
A beszélgetésekről annyit ,hogy egyre jobban tartunk ,hogy afféle lelkik társai legyünk egymásnak sok mindent meg tudunk beszelni ( igaz ilyenből van több is :) ) mostanában úgy vettem eszre ,hogy ha csak nem kell rohannia az egyik félnek akkor nehezen tudunk elszakadni a beszélgetéstől ..mindig van egy gondolat amitől tovább és tovább húzódik a dolog.
Na szóval az lenne a kérdés merjek-e tálakózót kerni tőle, mert úgy érzem ebben a lányban meg van minden mit szeretnek de nem tudom ,hogyan kezdjek neki mert nekem még nem volt barátnőm ... mindig elutasítottak eddig és már ott mikor találkozni hívtam..
23f
felhívod magadhoz,kinyitsz egy üveg piát az első üveg elfogyasztása után megcsókolod és megfogod a mellét.
a többit csak kitalálod.
kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!