Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek Neki? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Barátomnak most lesz a 19. szülinapja, de ő amerikában élt. szóval lényeg hogy nekik a 19. olyan mint nekünk magyaroknak a 18. szóval egy elég nagy nap lesz neki. Tanácstalan vagyok mit vegyek neki. vettem már ajándékba

plüssállatot

édességet

kulcstartót

fényképet bekereteztetve

most viszont tanácstalan vagyok, mert ez nem akármilyen nap lesz. elektrotechnikát tanul, és érdekli is a szakma. olyan kis ezermester. mindent össze tud rakni, meg tud szerelni. pl órát hajvasalót meg ilyen kis áramköröket is szereti, meg a számítógépét is sokat szerelgeti, újítgatja. ilyen kis elektronikával kapcsolatos könyvet akartam venni, de megtudtam hogy a nagymamája azt tervezi, ezért mást szeretnék. mivel nagy nap lesz, nem akarom ilyen dolgokkal megajándékozni hogy szexi fehérnemű rajtam meg hogy meglepem egy hotelban. szerintetek mi legyen? előre is köszönöm! 17L

2012. febr. 4. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne a 19 náluk olyan mint itt a 18.?

két korhatár van ott lehetsz felnőtt 18 évesen ott, vagy 21 évesen. A 19. nem nagy ügy.

2012. febr. 4. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, hogy az araboknál meg a 40 év az, mint itt a 18...
2012. febr. 4. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:
oké, de ők olyan helyen éltek, ahol a 19 olyan mint nálunk a 18
2012. febr. 4. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:

"olyan helyen éltek"

pontosan hol?

2012. febr. 4. 20:15
 5/7 Treff 012 válasza:
Rendezz neki bulit :)
2012. febr. 4. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy merre lakott.
2012. febr. 4. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
van chikago mellett egy nagyon pici város. ott éltek, de amikor az édesapja meghalt akkor eljöttek magyarországra és itt ragadtak. amúgy ott is 18 a felnőtté válás, de arra van egy hagyomány, hogy egy ember felnőtté válik de utána még kell egy év mire észben is felnött lesz. ezért 18 a felnőtté válás határa, de mégis a 19 az a "meghatározó" náluk.
2012. febr. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!