Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek Neki? SÜRGŐS!
Barátomnak most lesz a 19. szülinapja, de ő amerikában élt. szóval lényeg hogy nekik a 19. olyan mint nekünk magyaroknak a 18. szóval egy elég nagy nap lesz neki. Tanácstalan vagyok mit vegyek neki. vettem már ajándékba
plüssállatot
édességet
kulcstartót
fényképet bekereteztetve
most viszont tanácstalan vagyok, mert ez nem akármilyen nap lesz. elektrotechnikát tanul, és érdekli is a szakma. olyan kis ezermester. mindent össze tud rakni, meg tud szerelni. pl órát hajvasalót meg ilyen kis áramköröket is szereti, meg a számítógépét is sokat szerelgeti, újítgatja. ilyen kis elektronikával kapcsolatos könyvet akartam venni, de megtudtam hogy a nagymamája azt tervezi, ezért mást szeretnék. mivel nagy nap lesz, nem akarom ilyen dolgokkal megajándékozni hogy szexi fehérnemű rajtam meg hogy meglepem egy hotelban. szerintetek mi legyen? előre is köszönöm! 17L
Miért lenne a 19 náluk olyan mint itt a 18.?
két korhatár van ott lehetsz felnőtt 18 évesen ott, vagy 21 évesen. A 19. nem nagy ügy.
"olyan helyen éltek"
pontosan hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!