Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves lány vagyok.1 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok.1 hónapja járok a barátommal és rájöttem hogy nem is szeretem. Ő viszont engem nagyon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani de hülyíteni sem akarom.
2012. febr. 4. 09:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szakíts vele.Ha hülyíted az egyikőtöknek sem jó.Mond azt hogy most nem szeretnél kapcsolatot vagy jobb lenne ha csak barátok maradnátok.
2012. febr. 4. 09:59
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt teljesen ilyen történetem(még a kor is ugyanaz)utána szakítottunk,és beleszerettem..
2012. febr. 4. 10:01
 3/17 anonim ***** válasza:
De amúgy szerintem szakíts vele,nem jó ha csak hülyited..
2012. febr. 4. 10:02
 4/17 anonim válasza:
ne kamuz mond meg neki a frankot mert csak annál rosszabb.
2012. febr. 4. 10:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Légy vele őszinte, de ne túl durván. Ne szórakozz vele! És miután szakítottatok pláne ne hülyítsd. Lehet aztfogod érezni nem kellett volna, megint elkezdessz vonzódni (mert az embernek mindig azkell, ami nem az övé éppenséggel)
2012. febr. 4. 10:03
 6/17 anonim ***** válasza:
hány éves a barátod?
2012. febr. 4. 10:11
 7/17 anonim ***** válasza:
szakits nem szertjük ha hülyitenek csak rosszabb
2012. febr. 4. 10:26
 8/17 A kérdező kommentje:
a barátom 16 lesz
2012. febr. 4. 10:31
 9/17 A kérdező kommentje:
amugy köszi mindenkinek a tanácsokat, megfogadom és szakitok...
2012. febr. 4. 10:32
 10/17 anonim ***** válasza:
amúgy ha dughat téged, akkor nyugodtan hűlyítheted, akkor nem fogja rosszul érezni magát.
2012. febr. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!