Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéne egy kamubarátnő, hogyan és hol találhatnék ilyen lányt, aki kisegítene?
ma 21:58
de élőben is kéne megjelenni párszor, egy netges kapcsolatot akárki el tudna játszani az nem elég erős bizonyíték, hadd lássák a sok irigyeim vagy épp akik lenéznek, hogy nekem is lehet szép barátnőm
hát 100 lepedőért én csinálok neked egy kamu facebook accot, kamu csajjal és lájkolgatom a béna kis képeidet :D
300 rongyért pedig el is megyek veled szórakozni úgy hogy beöltözök lánynak. A fenekem amúgy is formás, azt taperolhatod, de semmi más! :D :D
Ha érdekel írj privibe :D 21/F
ma 22:04
Nagyon humoros vagy b@szd ki!
Na úgy látszik nincs jelentkező az Igazi lányok közt.
ma 22:24
Nem szánalom ez okoska! -.-
Egyszerűen beszoptam, mert nem nőttem magasra, nem lettem nagy tesete, jóképű izomállat.
Arról még nem is beszéltem, hogy túl kedves vagyok a lányokkal, de rájöttem már jó ideje, hogy felesleges jó fiúnak lenni a legrosszabb dolog a világon, bár tudnék egy bunkó, szemét állat lenni, de nem tudom miért vagyok ennyire türelmes és békeszerető emberke.
Az hogy ne nőttél magasra nem azt jelenti, hogy nem lehet barátnőd. Ismerek 160 körüli srácot szép csajjal.
Nem vagy izomállat? Miért nem sportolsz? Elmész kondizni és minden meg van oldva. (Nem lufiizmokat kell növeszteni, de azért ne fújjon el a szél)
Normális lányok körében próbálkoztál és nem plázacicáknál? De őket nem veszitek észre.
19/L
tegnap 09:35
Mindenki ezzel a hülye gyúrással jön, már senkinek sem számítanak a belső értékek?! :/
Járok gyúrni, de nem fogom magam agyon kigyúrni amúgy sem olyan egyszerű az, de tényleg ez kell, hogy legyen valakim és mindenhol ezzel csesztettek, így gondoltam egy próbát megér.
De ha ezek után sem kellek senkinek sem, akkor nem is tudom mit tehetnék, már így is nehezen bírom, főleg, amikor párokat látok az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!