Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alvásnál a nőnek kell ölelnie a fiút, vagy a fiúnak a lányt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 21:24
2/18 anonim válasza:
Szerintem felváltva. Nálunk úgy ment, hogy egyik este én öleltem őt, másik este ő engem... :P Nehogymár csak neki legyen jó! :p
23/F
3/18 anonim válasza:
Te jó ég! Ez miféle kérdés akar lenni? Szted egy kapcsolatban a szeretet kimutatása egyoldalú és kötelező érvényű (kell, hogy legyen)? :D
4/18 A kérdező kommentje:
2. +1!
2012. febr. 3. 21:29
5/18 A kérdező kommentje:
3. Ezen vesztünk össze,hogy nem öleltem este,és háttal aludtam neki.
Gondoltam,most egy ÉRTELMES válasszal pontot teszek az I-re!
2012. febr. 3. 21:30
6/18 anonim válasza:
Ahogy jólesik, de nem kötelező ,csak egy lehetőség. Ilyenen veszekedni meg eléggé hülyeség, de ha jólesik nyugodtan.
7/18 anonim válasza:
Mi lefekvéskor átöleljük egymást,de ha aludni akarunk,akkor már nem. Nem is tudnánk összeölelkezve nyugodtan aludni. Különben én is háttal fekve alszom el. De ebből soha nem volt semmi vita.
8/18 anonim válasza:
De ez nevetséges! Ilyen dolgon összeveszni. Egyébként mi nem volt érthető a válaszon? Benne van, hogy ez egy oda-vissza dolog, nem egyoldalú.
3-ik
Hány évesek vagytok, hogy ilyeneken problémázik a barátnőd? Éppen úgy volt kényelmes neked feküdni és pont, majd legközelebb ölelgeted.
9/18 anonim válasza:
Mi a barátommal egymásnak hátat fordítva alszunk, de ezen még csak eszembe sem jutott vitázni:D Hány évesek vagytok?
10/18 anonim válasza:
Nem kell. Nálunk változó, hogy ki ölel kit. Van, hogy csak egymás mellett alszunk és nem ölelgetünk. De arról még ugyanúgy szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!