Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srác-idősebb nő kapcsolata tényleg nem működhet?
20-as éveim elején járok, a szerelmem a 30-as évei végét tapossa. Részemről szerelem volt első látásra és ő is vonzódott hozzám, mégis csak több év elteltével lett belőle kapcsolat.
Eleinte minden tökéletes volt, de az utóbbi hetekben mintha féltékeny lenne, pedig nem adtam rá okot és nem is fogok. Attól félek, hogy szakításon gondolkodik, mert fél egy újabb csalódástól. Bárhogy próbálkozom, nem bírom elnyerni a bizalmát, mindig attól fél, hogy én is lecserélem valami fiatalabbra, de eszem ágában sincs.
Tapasztalatok esetekben? Néhány női jó tanácsot is szívesen fogadnék.
Először is, ő egy jó humorú, sportos, elbűvölő, gyönyörű nő és nem holmi vénasszony.
Nem hinném, hogy bármilyen pszichológiai játékot űzne, csupán bizonytalan és szerintem érthető is egy olyan exférj után.
Tudjuk, tudjuk, mindenbe szép és jó az említett hölgyemény. Egy ideig. De mint minden kapcsolat, ez is el fog laposodni. Az már csak plusz probléma lesz a ti esetetekben, hogy ő az anyád is lehetne.
Én is azt mondom, hogy hosszú távon nem fog működni. Te nem fogod őt dobni, de ő fog téged. Ebbe biztos vagyok. Még ha egy 8-10 évről lenne szó, azt mondanám, hogy van esélyetek. De így...ő az értettebb, és ahogy látom, már kezdi is érezni a végét. Rá fog jönni, és te hiába fogod akkor kérlelni, hogy ne hagyjon el. Tovább fog lépni. A nő egy bizonyos kor fölött már a biztosra megy. Te nem leszel neki biztos soha, hiába is próbálod győzködni.
A tapasztalatom az, hogy a környezetemben lévő fiatal fiúk mind ilyen korú nőkkel dugnak. Aztán 3-4 év múlva az illető hölgyeménynek megjön az esze és tovább áll. A fiatal fiúk meg ott maradnak, és sajnálják magukat.
A másik tapasztalatom az, hogy az ilyen fiúkból leszenek azok a férfiak, akik 40-50 évesen megunva a feleségüket (aki akkor már 60-70 éves) 17 éves tinilányokat hajtanak, és szintén sajnálják magukat, amiért az élet szebbik fele kimaradt az ő életükből.
A párom és köztem "csak" 9 év van. Ő 24 volt én pedig 33 amikor megismerkedtünk. nem is akartam tőle semmit, a 9 év miatt. Tudom mit érez a barátnőd, mert ezen én is átestem. Én is bebeszéltem magamnak h majd úgyis lecserél egy fiatalabbra, ami tavaly majdnem meg is történt. Eléggé hullámvölgyben voltunk. Mondtam h menjen, élje az életét, hisz fiatal még. De nem ment... immáron 6 éve együtt vagyunk és talán sosem volt olyan kiegyensúlyozott a kapcsolatunk mint most. Nem én vagyok a ragaszkodóbb így 6 év után, hanem Ő. Már nem én félek jobban attól h elveszíthetem hanem Ő. Pedig simán kidobhatna mindenféle "nősülni akarok, gyereket akarok, élni akarok" okból, mégsem teszi.
Nem hinném h csak a korkülönbség az ami számít. Ha szereti egymást két ember, kiegészítik egymást akkor működhet.
A Te esetedben viszont a számokból kiindulva minimum 15 év van. Hát nem tudom... Lehet h jól meglesztek, lehet h még szülne is neked babát, de az is biztos h meg fogsz inogni. Ezzel nincs is baj. Ha korodbeli lány lenne IS meginoghatnál. Én azt mondom próbáljátok meg, de ha úgy érzed pár év múlva h lehet h nem ő az igazi akkor lépj, ne habozz.
Sok sikert :)
előző vagyok
csak a vastagbetűsre válaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!