Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen szavak fájnának a legjobban egy nőtől?
Figyelt kérdés
Mik azok a szavak illetve mondatok amik fájnának nektek ha a fejetekhez vágnák??2012. febr. 3. 01:47
11/16 aszomszedneni válasza:
Kame Hame HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
12/16 anonim válasza:
"értékellek mint embert, és biztos találsz majd egy lányt, aki nagyon fog szeretni" - kamu szöveg
"ne rontsuk el a barátságunkat a szex-szel" - én sose akartam barátságban lenni vele, nem volt mit elrontani
"ha 10 centivel magasabb lennél, tökéletes lennél" - sose leszek 10 centivel magasabb, ezt ő is tudja
"bocs, de én szeretnék karrier, utazni és élni még egy kicsit" - mondta nekem egy olyan buta lány, aki azután kiment babysitternek (házi rabszolgának) Angliába havi nyolcvan fontért, és sose csinált semmilyen karriert... az önismeret teljes hiányát mutatja
13/16 anonim válasza:
Nagyon szeretlek,tényleg nagyon-nagyon de úgy érzem bennem kimúltak azok az érzelmek amik egy kapcsolathoz elegendőek lennének de mint ember nagyon szeretlek és nem szeretnélek elveszíteni... :'((((
15/16 anonim válasza:
"Uzálom a South Parkot!"
"Igazából férfi vagyok" :D
Igazából bármit mondhat, ha azt lenézően teszi, és te meg pont oda vagy érte... Az nagyon rossz tud lenni!!
16/16 anonim válasza:
"szia drágám valójában férfi vagyok, te viszont egy pancser hogy ezt eddig nem vetted észre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!