Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenéz, nem vesz komolyan?

Figyelt kérdés
Felvetettem a pasimnak, hogy egy pár hétig, úgymond "hozzá sem fogok érni". Ő pedig, eléggé cinikusan megjegyezte, hogy azt nem bírnám ki. Jó, persze, tudja, hogy majd' minden nap kedvem van a szexhez, de nem hinném, hogy ez baj... Mégis rosszul esett a megjegyzése, lenéz, nem vesz komolyan azért, mert szeretem gyakran csinálni? Néha, ha beszélünk róla, úgy érzem, hogy neki nem annyira fontos ez a dolog. Persze mindig mondja, hogy de fontos és kíván, tetszem neki. Akkor most mi van?
2012. febr. 1. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj ez nagyban függ a személytől.Ilyen lehet kedvesen,piszkálódva is mondani simán...Szóval ennyiből nem lehet megállapítani:)
2012. febr. 1. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
mármit...ő mondhatta kedvesen, piszkálódva? mert szerintem inkább az utóbbi volt...
2012. febr. 1. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
OMG Ez aztán a női logika XD Te is tudod, hogy tudja, hogy nem bírnád ki. Ő csak megmondta az igazat! Ott a pont.
2012. febr. 1. 23:00
 4/7 A kérdező kommentje:
na hát akkor majd meglátja, hogy téved...
2012. febr. 1. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgyse fogod kibírni!!!
2012. febr. 1. 23:02
 6/7 A kérdező kommentje:
a nők igazán sok mindent képesek kibírni... ha ő tényleg ennyire lazán veszi, nem érdekli... akkor én is így fogok hozzá állni.
2012. febr. 1. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:

tudom, hogy a nők sok mindent kibírnak, te meg csakazértis kibírnád, hogy neked legyen igazad. de addig nem fogja komolyan venni, még bele nem kezdesz! csak vigyázz nehogy rámenjen a kapcsolatod!

a kérdés inkább az, hogy miért akarod szexmegvonással büntetni, mert inkább másképp kellene megoldani, ha gondotok van!

2012. febr. 1. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!