Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny? Vagy csak utál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny? Vagy csak utál?

Figyelt kérdés

a barátom most szakitott velem.és multkor beszéltem az öcsével msn-en és ő meglátta és elkezdte mondani az öcsének hogy minek foglalkozik velem meg hogy köszönjön el tölem mert ő oda akar ülni stb...

ez jelent valamit?

2009. máj. 31. 15:42
 1/7 A kérdező kommentje:
azt tudni kell hogy az öcsére nagyon féltékeny volt mikor jártunk:S
2009. máj. 31. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
hát de most ezért szakított???mert beszéltetek az öccséve??o.O
2009. máj. 31. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a fiú téged még mindig szeret, és azon az elven van, hogyha az övé nem lehetsz, akkor az öccsé se legyél!
2009. máj. 31. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
nem azért szakitottunk hanem monta hogy ő csak barátilag csip meg hogy nekem vannak jelentkezöim mármint fiuk akik járni akarnak velem:S
2009. máj. 31. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
de én már gondoltam arra is hogy azért monta hogy barátilag csip csak hogy nekem ne legyen olyan meg hogy ne higyem azt hogy azért szakit mert vannak jelentkezök.mert mikor együtt voltunk éreztem hogy szeret.
2009. máj. 31. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy féltékeny. Én is egyik lánnyal akibe szerelmes voltam, elég undok voltam, mivel őrülten féltékeny voltam, és vagyok még most is a barátjára. De sajna ez már nem fog változni, asszem el kell felejteni.
2009. máj. 31. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem is szeret,csak nagyon féltékeny és azthiszi,h így jobb lesz neki...:S:S
2009. máj. 31. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!