Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagáltok, ha egy lány kezdeményez?
van egy fiú a suliban aki tetszik, de nem merem megszólítani mert nem tudom hogy mit szólna hozzá... nem nagyon ismerem csak látásból:/ és olyan ciki lenne ha odamennék hozzá beszélgetni és hülyének nézne :/ vagy ha nem tetszem neki és én meg ott töröm magam közben...:( Fiúk, ti mit javasoltok?
a válaszokat előre is köszönöm!
17/L
Na itt áljon már meg a menet. Az a srác nem tudja, hogy
tetszik a csajnak, rgo a csajnak kell beszédbe elegyedni
vele.
Az meg hogy ki hogy néz ki. Ki a jó nő? Ki a jó pasi?
Láttam már olyan ocsmány csajt, aki úgy el volt szállva
magától, hogy jajj... És olyan önbizalomhiányos lányt is,
akinek megvan a természetes szépsége, legalább 8/10-es.
Sok önbizalomhiányos lány átlagosnak mondja magát, de
csak azért, mert lehet jó nő, viszont nem áll be a divat-
rib@ncok sorába. Valljuk be, rájuk mondják, hogy jó nő..
vagyis mostanság.
szerintem mindenképpen próbáld meg =)
ha nem próbálod akkor egy életen át, az fog a fejedben járni "mi lett volna, ha bátrabb lettem volna és összejövök vele..."
de ezek a volna volna szavak... :)
inkább akkor már úgy gondolj vissza rá " bátor voltam, megkérdeztem, nemet mondott... és akkor mi van? van még más is rajta kívül..."
de inkább reménykedjünk a legjobb esetbe " odamentem, megkérdeztem, és most már az enyém...:$"
te döntesz! de szerintem a legjobb ha megpróbálod ;)
Nézd, ez szerencse kérdése!
Egyik:
-Odamész hozzá, "mizu", és ha nem tetszel neki, akkor valószínűleg észreveszed, de még mindig nem gáz...
vagy:
-"mizu" és ezzel fel is kelted az érdeklődését, legközelebb már rádköszön, illetve odamegy, onnantól meg már csak a szimpátián múlik :)
Minden jót, és legyen önbizalmad, az is fontos ;)
BG (F)
attól, hogy te nem tartod magad szépnek... attól még sokan gyönyörűnek tartanak!
és ne légy ennyire önbizalom hiányos és kisebbségi komplexusod se legyen... minden nő gyönyörű, és a szépség ízlés dolga! ezt jól jegyezd meg!!
Igénytelen és a csúnya között van különbség !!!
Elsőről tehet, másodikról nem. És van akin a smink
segít, de miután 1x mellette ébredtél, életbe nem
akarsz vele lehet még beszélni sem.
Nade... Önbizalomhiányt elfelejteni, és igenis megpróbálni :)
még ha csúnya akkor is örülnék:D Nem küldök el senkit a halálba aki rendes
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!