Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8.. kérdése:
Mivel lenne célszerű meglepni a képzeletbeli barátnőmet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 18:18
13/19 anonim válasza:
11-es megmondanád,hogy verje pofon ,ha nem is létezik?
14/19 anonim válasza:
18:59: Létezik, csak a fejében ... ...
... remélem így már kitalálod, hogy mire is gondolt 11-es! :))
15/19 anonim válasza:
Szerintem meglepetésként mutasd be a szüleidnek! A képzelet barátnőd nagyon fog örülni, a szüleid pedig szóhoz sem fognak jutni az örömtől! :D
Van nem képzeletbeli barátnőd is?
16/19 anonim válasza:
:D :D :D Ekkora h.lyét, k.rva nagy, szerintem képzeld el, hogy megcsal és te pont látod ahogy szeretkeznek. Remélem segítettem, vagy lepd meg egy igazi barátnővel akivel valahol megismesz és pont olyan flúgosa mint te és hátha van nek is egy elképzelt barátja igy a képzeletbeli barátnőd sem fog unatkozni :D
18/19 A kérdező kommentje:
nem jó.....ez nagyon nem jó.....a fene egye meg.
2012. febr. 1. 20:15
19/19 anonim válasza:
11-es persze,hogy értem ,saját magát verheti alul..felül..ha ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!