Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát akar maradni, ez mit jelent?
Sziasztok!
Barátnőm elhagyott 1 hónapja. Azóta próbálom feldolgozni, de emellett próbálok a barátja maradni, segíteni abban amiben tudok, mert nem szeretné ha innentől kezdve nem szólnánk egymáshoz. Ugyanolyan jól elbeszélgetünk mint régen, nagyon sokat beszélgetünk, nevetünk együtt. Azt mondta azért hagyott el mert most egy ideig teljesen független akar lenni, nem vágyik kapcsolatra, besokallt a munka és egyéb dolgok miatt.
Ez most azt jelenti, hogy a testi kapcsolatunkkal volt valami baj, azért hagyott el? Hiszen minden más tekintetben ugyanúgy vagyunk. Sokat beszélgetünk, keresi a társaságom, stb. De bármiféle érintéstől, pusziól akármitől teljesen elzárkózik. Egyébként mindig hangoztatta, amíg együtt voltunk, hogy a testi dolgokkal sosem volt baj. És úgy láttam tényleg élvez minden együtt töltött percet. De mégis csak erre tudok gondolni, szóval szerintetek a testi kapcsolat nem volt neki megfelelő, azért hagyott el, vagy más oka volt?
F 22 L 22
Azt azért te is érzed, hogy nem létezhet ez a barátság.?
Te mindig többet fogsz érezni iránta, mint ő. szóval magadat fogod szivatni éveken át. Mondhatunk bármit az ember úgyis a saját hibáiból tanul.
De sztem most bátornak kell lenned és tovább lépni.
Valamiben tuti nem mond igazat. Olyan szerintem nincs, hogy elhagyok valakit, mert problémám van a munkahelyemen. Pl ha nekem valami problémám van, akkor nem az jut eszembe, hogy akkor eltaszítom azt akit szeretek, sőt szakítok vele, hanem örülnék hogy ott van mellettem és van kire számítani.
Amíg ő ott van melletted addig nem fogod tudni lezárni, és belekerülsz egy olyan helyzetbe, hogy akár évekig is hitegethet, majd jön neki valaki, aki miatt totál elhagy és te meg ott leszel egymagad. Én biztos nem tenném. Ha le akarta zárni a kapcsolatot, akkor legyen már benne annyi gerinc, hogy tényleg véget vet, és nem hagy téged reménykedni. Valami gond volt neki a kapcsolatotokban, különben nem hagyott volna el, csak nem meri megmondani, mert lehet téged megbántana.
Amúgy még azt is megkockáztatom, hogy talált valakit magának.
Nem hiszem, hogy ha valaki tényleg szereti a másikat és tök más dologban problémája van, hogy szakítani tudna.
Önző az exed és neked kéne erősnek lenned, és nem várni, hogy őnagysága majd meggondolja magát. Én biztos nem hagynám hogy így viselkedjenek velem, hogy épp amilyen az ő kedve olyan a kapcsolatunk.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!